Ontvang nu € 5 korting* - Voordeelcode: PROFITEER5

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 07-07-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

of ontvang nu € 10 korting* - Voordeelcode: PROFITEER10

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 10 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 69 bij een bestelling tot en met 07-07-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Vloerkleden

56 artikel(en)
Sorteren op

U hebt 40 van 56 artikelen bekeken.

Koopadvies - Tapijten

Welke tapijtsoorten zijn er?

Of het nu gaat om laagpolig, hoogpolig of langpolig tapijt, er is een grote verscheidenheid aan tapijten die in verschillende soorten of vormen kunnen worden ingedeeld. De twee meest populaire tapijtsoorten zijn lopers en hoogpolige tapijten, verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en patronen.

Slijtvaste woonaccessoires zoals lopers worden meestal aangetroffen op gebruikelijke loopgebieden. Dit omvat gangen, gangen, ingangen en woonkamers. Ze zijn meestal gemaakt van polyamide of polypropyleen, materialen die weinig vuil of vocht absorberen en daarom zeer onderhoudsvriendelijk zijn. Sommige modellen kunnen zelfs in de wasmachine en de droger worden geplaatst. Bovendien dempen ze het geluid van voetstappen, wat vooral gunstig is in veel gebruikte loopgebieden.

Hoewel hoogpolige tapijten ook als geluiddempers kunnen dienen, zorgen ze vooral voor een gezellige sfeer en nodigen ze kinderen uit om te spelen en volwassenen om te ontspannen. Daarom worden ze vaak aangetroffen in de woonkamer, slaapkamer en kinderkamer. Vuil en stof kunnen hier het beste worden verwijderd met een stofzuiger.

Daarnaast zijn er nog andere tapijten, zoals kindertapijten, gemaakt van bijzonder duurzame en vuilbestendige materialen. Ze bieden ook goede geluidsisolatie en dienen als warme ondergrond voor spelende kinderen. Een klassieker onder de woonaccessoires is het oosterse tapijt, dat vroeger met de hand werd geweven of geknoopt en indruk maakte met zijn kleurrijke traditionele patronen. Geen patroon, maar een bijzonder zachte structuur zijn de kenmerken van vacht tapijten, die, afhankelijk van de grootte, dienst kunnen doen als langharig bedtapijt, voetenwarmer of stoelhoes. Ze zorgen voor een gezellige sfeer en zijn verkrijgbaar in zowel echt bont als imitatiebont.

Voor balkon, tuin en terras zijn er speciale buitenkleden die weerbestendig en onderhoudsvriendelijk zijn.