Profiteer van gratis verzending* - Voordeelcode: VERZENDING5

Voorwaarden

*U ontvangt de tegoedbon voor de verzendkosten vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 eenmalig bij een bestelling tot en met 06-06-2024. Vrachtkosten zijn hiervan uitgezonderd. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen.

logo

Placemats

9 artikel(en)
Sorteren op

Placemats voor een smaakvolle tafel

Placemats zijn erg populair omdat ze zowel voor dagelijkse lunches met familie als voor feestelijke gelegenheden met gasten uiterst praktisch zijn. U vindt prachtige sets met een hoge gebruikswaarde in veel smaakvolle effen kleuren of met kleurrijke motieven. Hierdoor heeft u praktische placemats tot uw beschikking die bij elk servies en elke interieurstijl passen.

Placemats worden nu beschouwd als een vast onderdeel van een verfijnde eetcultuur. Ze dienen als ondergrond voor borden, glazen en kopjes. In deze functie beschermen ze de tafel tegen vlekken en voorkomen ze dat serviesgoed verschuift. Gewoonlijk plaatst u de placemats direct op het tafelblad. Als u uw luxe tafellinnen wilt beschermen, kunt u ook hiervoor een placemat gebruiken, vooral wanneer u kleine kinderen te gast heeft. Bovendien kunnen deze handige placemats ook worden gebruikt als tafelloper of middelkleed. Leg eenvoudig een of twee placemats in het midden van uw tafel om een prachtige blikvanger te creëren. U kunt er ook een vaas met bloemen, zout- en peperstrooiers, een melkkannetje en een suikerpot op plaatsen.