Hotline 0115-64 07 77

Koop op Rekening

Veilig winkelen (SSL)

ContactCatalogus aanvragenDirect uit de catalogus bestellen
Menu

U heeft nog geen artikel toegevoegd

Verzendkosten
0,00 €
Totaal  Incl. BTW.
0,00 €

*U ontvangt de tegoedbon voor de verzendkosten vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 35 eenmalig bij een bestelling tot en met 15-10-2023. Vrachtkosten zijn hiervan uitgezonderd. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen.

Afdruiprekjes (13 items)

Meer weergeven

Koopadvies - Afdruiprekjes

Afdruiprekjes – ruim assortiment online kopen


Willen we niet allemaal een brandschone keuken, gewoon direct als we met ons vingers knippen? In de praktijk is dat helaas niet realistisch en moet u er na die heerlijke maaltijd toch echt aan geloven en beginnen met de vieze vaat. Gelukkig kunt u uzelf veel tijd besparen door een afdruiprek aan te schaffen. Nadat u heeft afgewassen, neemt een druiprekje het drogen van de vaat van u over. Zodat u meer tijd overhoudt voor de dingen die er echt toe doen.

Welke verschillende soorten afdruiprekjes zijn er?


Bij Huis & Comfort kunt u kiezen uit een uitgebreide selectie van afdruiprekken. Maar welke soorten druiprekjes zijn er en welke sluit het beste aan bij uw wensen? U kunt kiezen voor een groot afdruipcentrum, waar u ook grote pannen in kwijt kunt. Of juist voor een kleiner afwasrek, zoals bijvoorbeeld een

  • afdruipplaat
  • afdruiphulpje
  • spoelbak
  • of afdruiprooster

Deze compacte afdruiprekjes nemen minder plaats in beslag, maar helpen toch bij het organiseren van uw gootsteen en het drogen van de vaat. Druiprekken worden van verschillende materialen gemaakt. Zo kunt u bij ons afdruiprekjes van eerstegraads kunststof, houten druiprekken en zelfs roestvrij stalen druiprekken bestellen.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een afdruiprekje?


Bij het selecteren van een passend afdruiprekje voor uw keuken is het belangrijk om eerst voor uzelf na te gaan op welke locatie in uw keuken u het rek zou willen plaatsen. Wilt u bijvoorbeeld een rek naast uw wasbak, een spoelbakje om op te hangen of juist een plat afdruiprek voor in de gootsteen? Is het voor u belangrijk dat het afdruiprekje plaatsbesparend is? Of wilt u liever alle ruimte hebben, ook voor die grote schalen en pannen? Heeft een apart gedeelde voor bestek in het afdruiprek uw voorkeur? Ten slotte raden wij u ook aan om goed op te letten waar het druipende water van de schone vaat wegloopt. Bij een gootsteen afdruiprek lost dit zich natuurlijk vanzelf op, bij een afdruiprekje voor op uw aanrecht is een lekbak echter onmisbaar.

Wat zijn de voordelen van het aanschaffen van een druiprek?


Na het doen van de afwas, zet u de borden, pannen en glazen in het afdruiprek en stop je het bestek in de hiervoor bedoelde druipbak. Zo is het ergste water vast weg en wordt uw theedoek bij het drogen niet kletsnat en daardoor onbruikbaar. Na het doen van de afwas, kunt u ervoor kiezen de al wat afgedruppelde vaat in het droogrek zelf met de hand af te drogen. Of u laat de schone vaat gewoon nog even staan en het rek doet het werk voor u. De volgende ochtend kan alles zo weer terug in de kast en daar is geen doekje meer bij nodig. Het grootste voordeel dat onze klanten hebben ervaren door afdruiprekjes te gebruiken is misschien wel: altijd een georganiseerde keuken.

Hoe kan ik een afdruiprekje het beste schoonmaken?


Hoe fijn is het als u een vies en vochtig afdruiprek kunt voorkomen? Dit doet u door het druiprek af en toe in warm water te plaatsen en een kleine hoeveelheid schoonmaakazijn of chloor toe te voegen. Laat dit ongeveer een nachtje intrekken en spoel het rek daarna grondig af. Mocht het druiprek tussentijds toch vies worden, kunt u het beste een schoonmaakdoekje of zachte spons gebruiken in combinatie met warm water en eventueel een huishoudelijk schoonmaakmiddel.

Waar kan ik online afdruiprekje bestellen?

Al ons producten zijn zorgvuldig geselecteerd, bieden een hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan al uw eisen voor een modern huishouden. Laat u inspireren door ons aanbod en bestel uw nieuwe afdruiprek nu gemakkelijk online bij Huis & Comfort.