Verzendkostenvrij bestellen* - Voordeelcode: VERHEUGMH

Voorwaarden

*U ontvangt de tegoedbon voor de verzendkosten vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 eenmalig bij een bestelling tot en met 28-07-2024. Vrachtkosten zijn hiervan uitgezonderd. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen.

logo

Nieuwtjes

255 artikel(en)

Sorteren & filteren

U hebt 40 van 255 artikelen bekeken.

Nieuwe keukengerei, nieuwe huishoudelijke artikelen en nog veel meer innovaties om uw dagelijks leven makkelijker te maken

Het nieuwste van het nieuwste. Dat is wat wij bij Huis-en-Comfort u kunnen aanbieden. Nieuwtjes op het gebied van gezondheidsproducten, decoratie artikelen en verzorgingsproducten zijn daarbij nog maar het topje van de ijsberg. Kijk gauw bij onze nieuwste producten.  Wie weet vindt u wel iets wat u dagelijkse huishoudelijke taken veel eenvoudiger maakt. Of iets waarvan uw woonkamer nog gezelliger wordt voor de komende wintermaanden.