Ontvang nu €5 korting** - Voordeelcode: BESPAREN5

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 23-06-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Fitnessapparaten

54 artikel(en)
Sorteren op

U hebt 40 van 54 artikelen bekeken.

Het Fitnessapparaat - een ruime keuze bij ons

Een fitnessapparaat is vandaag de dag te vinden in veel huishoudens, en dat is maar goed ook. Vaak ontbreekt het ons aan tijd om regelmatig naar de sportschool te gaan of zijn er te weinig mogelijkheden voor lichaamsbeweging in de directe omgeving. Daarom kan het bijzonder handig zijn om een fitnessapparaat aan te schaffen, zodat u thuis actief kunt zijn wanneer de tijd het toelaat.

Bij ons heeft u de mogelijkheid om uit een zeer uitgebreide selectie een geschikt fitnessapparaat te kiezen. De klassieker voor veel mensen is de buikspiertrainer, en een buikspiertrainer is echt een goede keuze als u voornamelijk iets voor uw buik wilt doen. Buikvet kan vaak niet alleen van invloed zijn op het uiterlijk, maar ook schadelijk zijn voor de gezondheid. Daarom is het bijzonder goed om effectief te werken met een buikspiertrainer en zo gewichtsverlies te bevorderen. Regelmatige training houdt u in vorm en de eerste resultaten met het fitnessapparaat verschijnen snel. Een ander voordeel: een buikspiertrainer is relatief compact en kan gemakkelijk worden opgeborgen wanneer u hem niet nodig heeft.