Helaas, uw browser is verouderd. Gelieve uw browser te actualiseren om een correcte weergave te krijgen.

Hotline 0115-64 07 77

Koop op Rekening

Veilig winkelen (SSL)

ContactCatalogus aanvragenDirect uit de catalogus bestellen
Menu

U heeft nog geen artikel toegevoegd

Verzendkosten
0,00 €
Totaal  Incl. BTW.
0,00 €

*U ontvangt de tegoedbon voor de verzendkosten vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 35 eenmalig bij een bestelling tot en met 19-09-2021. Vrachtkosten zijn hiervan uitgezonderd. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen.

Keukengerei

(1273 items)
Meer weergeven

Welk keukengerei heb je echt nodig?


Welke basisuitrusting u absoluut in uw keuken nodig hebt, hangt af van uw individuele culinaire voorkeuren en eetgewoonten. Of u het eten nu zelf bereidt of laat bezorgen, serviesgoed en bestek behoren tot de basisuitrusting van elke keuken. Zelfs als u vaak buiten de deur eet, zijn borden, kommen, bekers, lepels, vorken, messen, blikopeners en kookgerei de essentiële keukenhulpjes die iedereen in een moderne keuken nodig heeft.

Keukenopbergers en -planken zijn noodzakelijk om orde te scheppen in de keukenkasten en in de keuken in het algemeen. U kunt bijvoorbeeld een haakstrip gebruiken om de bestekset aan de muur te bevestigen en zo meer opbergruimte te creëren. Van kruidenrekjes tot bestekdozen en keukenplanken, u kunt alles voor het opbergen en organiseren van voedsel en keukengerei goedkoop in onze online winkel kopen.

Kleine keukenapparaten, zoals koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster zorgen voor meer gemak. Als u graag bakt, is bakgerei een nuttige aanvulling.

Welk keukengerei heb ik nodig om te koken?


In een eenpersoonshuishouden of een huishouden van twee personen hebt u de volgende keukenhulpen nodig om te bakken, te stomen en te koken:

  • een grote koekenpan, waarin u kleine en grote porties kunt bereiden
  • een kleine en een grote pan
  • bestek en borden en een grote roestvrijstalen of glazen kom

Keukengadgets: schilmesje en broodmes, houten of plastic snijplank, bestek, lepel, garde, keukenrasp, dunschiller, zout- en pepermolen, blik. Fles- en wijnopener, knoflookpers, keukenschaar, citruspers, vleeshamer, ovenwanten, theedoeken en sluitclipset.

In het gezinshuishouden bevelen wij de volgende extra keukenhulpjes aan: kookpannenset, messenset, braadpannen in verschillende maten. Extra keukengereedschap: groentesnijder, pizzasnijder, meloensnijder, ijslepel, eierscheider, aardappelstamper, pannenkoekendraaier, keukenzeef, keukenwekker, keukentrechter, kruidenheks, eierklopper en eiersnijder.

Als u de gerechten graag zelf bereidt, raden wij u de volgende aankopen aan: Vleesmolen, deegroller, pasta pers en ijsmachine.

Welk keukengerei heb ik nodig om te bakken?


Voor het bakken hebt u een mengkom, een maatbeker of keukenweegschaal, een garde of mixer en een geschikte ovenschaal nodig.

Om creatief en handig te bakken, raden wij de volgende bakgereedschappen aan: deegportioneerder, eierscheider, deegroller, permanente bakfolie, koekjessnijders en taartkoelrek.

Welk keukengerei heb ik nodig om voedsel te bewaren?


Voedsel blijft langer vers als het goed wordt bewaard. Ook conservenblikken, bewaarcontainers en etiketten voor levensmiddelen kunnen worden gebruikt om levensmiddelen en bereide maaltijden hygiënisch te bewaren. De blikken zijn gemakkelijk te stapelen en gemakkelijk op te bergen. Dit helpt u ook om orde te scheppen in uw keukenhuishouden.

U kunt kiezen tussen containers van kunststof, glas en email. De bewaarblikken voor levensmiddelen zijn geschikt voor het bewaren van groenten, fruit, worst en kaas, boter en bereide gerechten.

Keukengadgets & keukengerei: een breed scala aan producten


Elke goede keuken moet keukengerei van hoge kwaliteit en praktische keukengadgets hebben. Gelukkig hebben we beide in de aanbieding. Wij bieden keukengerei voor zowel koken als afwassen of bewaren van voedsel. Klik door ons gevarieerde aanbod van keukengerei dat uw keukenklussen een stuk makkelijker zal maken. Neem de tijd om de betaalbare keukenaccessoires in onze online winkel te bekijken.

Reorganiseer uw keuken met ons keukengerei


Hou je van opgeruimd staat netjes? De online winkel van Die moderne Hausfrau biedt een verscheidenheid aan keukengerei om uw keuken te organiseren. Begin met kleine dingen en zie het grote effect. Bijvoorbeeld de stop van uw gootsteen: vindt u het niet vervelend als die op de plank rondslingert? Met onze stopper garage kunt u het na gebruik parkeren waar het hoort. In een praktische set van twee, bieden wij de zelfklevende garage aan voor een topprijs. Kleine keukens zijn blij met meer werkruimte dankzij praktische afdekplaten voor fornuizen die eenvoudig op de kookplaten worden geplaatst. Boodschappenlijstjes en notities mogen niet los rondslingeren? Plak ze op de koelkast met onze mooie magneten. Maar we hebben nog meer keukenhulpen in de aanbieding, van bedieningshaken tot keukenrails en keukentrolleys.