Hotline 0115-64 07 77

Koop op Rekening

Veilig winkelen (SSL)

ContactCatalogus aanvragenDirect uit de catalogus bestellen
Menu

U heeft nog geen artikel toegevoegd

Verzendkosten
0,00 €
Totaal  Incl. BTW.
0,00 €

Klantbeoordelingen – hoe werkt dat?

In onze webshop van Huis & Comfort vindt u bij tal van artikelen productbeoordelingen. Met deze beoordelingen willen wij u als koper de mogelijkheid bieden om behalve door de productbeschrijving en de productafbeeldingen nog meer informatie over het artikel in te winnen, zodat u bij uw aankoop de juiste keuze kunt maken. Wij gebruiken verschillende methodes, zodat u kunt zien dat beoordelingen echt zijn en kunt controleren welke beoordelaar het product daadwerkelijk bij Huis & Comfort gekocht heeft.

Hier vindt u alle belangrijke en nuttige informatie over onze klantbeoordelingen en hoe wij die verzamelen.

Klantbeoordelingen met de toevoeging 'Geverifieerde aankoop'

Zodra een artikel via onze webshop Huis & Comfort is gekocht en de koper een productbeoordeling in onze webshop heeft gegeven, voorzien wij deze review van de toevoeging 'Geverifieerde aankoop'. Aan de hand van deze toevoeging kunt u vaststellen dat de klant die de beoordeling heeft gegeven, het artikel ook daadwerkelijk bij ons heeft gekocht.

Klantbeoordelingen zonder de toevoeging 'Geverifieerde aankoop'

Bij klantbeoordelingen die de toevoeging 'Geverifieerde aankoop' niet krijgen, konden wij niet verifiëren dat de klant het artikel daadwerkelijk bij ons heeft gekocht.

Deze beoordelingen kunnen u desondanks nuttige informatie en uitleg over het product geven en u helpen bij uw beslissing het product al dan niet te kopen.

Klantbeoordelingen geven

Wij ontvangen onze klantbeoordelingen via twee verschillende routes:

1. Door klanten uit te nodigen

2. Op initiatief van de klant

Extra veiligheidsmechanismes

Daarnaast wordt van alle klantbeoordelingen, voordat ze op onze site worden gepubliceerd, de authenticiteit gecontroleerd. (Dit geldt voor alle beoordelingen, ook de beoordelingen zonder de toevoeging 'Geverifieerde aankoop'.)

Dit controlemechanisme bestaat uit meerdere fasen:

  1. Automatisch herkennen en uitfilteren van fake-beoordelingen (met behulp van toonaangevende technologieën)
  2. Melding van verdachte inhoud aan een analyseteam
  3. Het analyseteam controleert de beoordeling op echtheid

Alle beoordelingen die aan deze controlecriteria voldoen, worden in onze webshop gepubliceerd, ongeacht of de beoordeling positief of negatief is. Wanneer een beoordeling niet voldoet aan een van de bovengenoemde criteria, wordt deze uitgefilterd en niet in onze webshop gepubliceerd.

Huis & Comfort biedt geen voordelen, speciale voorwaarden of kortingen voor het geven van een positieve beoordeling. Ook worden er geen beoordelingen door Huis & Comfort gesponsord.

Berekening van de totaalbeoordeling

De totaalbeoordeling van het product vloeit voort uit het gemiddelde van alle ooit ontvangen beoordelingen. Daarbij vindt geen weging plaats.