Hotline 0115-64 07 77

Koop op Rekening

Veilig winkelen (SSL)

ContactCatalogus aanvragenDirect uit de catalogus bestellen
Menu

U heeft nog geen artikel toegevoegd

Verzendkosten
0,00 €
Totaal  Incl. BTW.
0,00 €

*U ontvangt de tegoedbon voor de verzendkosten vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 35 eenmalig bij een bestelling tot en met 15-10-2023. Vrachtkosten zijn hiervan uitgezonderd. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen.

Geniale kookaccessoires (63 items)

Meer weergeven

Slimme kookaccessoires brengen nog meer kook-plezier


Voor het werk in de keuken bestaan er talloze praktische keukenaccessoires, waarvan u waarschijnlijk nog nooit hebt gehoord of in ieder geval nog nooit erover hebt nagedacht er eentje van aan te schaffen. Maar wij garanderen u dat als u zo’n slim product eenmaal heeft leren kennen, u nooit meer anders wil.

Welke praktische keukengadgets maken koken gemakkelijker?


Handige kookaccessoires die veel tijd kunnen besparen zijn een hakmachine voor tijdens het treffen van de voorbereidingen, bruikbare kookgadgets voor groente zoals paprika-ontkerners en voor fruit, zoals kersenontpitters en meloensnijders. Voor echt vermaak tijdens het koken raden wij het innovatieve achtdelige keukenwonder aan. Deze keukengadget is in elkaar te stapelen en multifunctioneel te gebruiken, met functies als raspen, uitpersen, mengen en zelfs het bewaren van voedsel. Slimmer kunnen we het niet maken.

Kookaccessoires kunnen tijdens het bakken en koken onder andere de volgende werkzaamheden gemakkelijker maken:

  • Snijden
  • Schillen
  • Raspen
  • Persen
  • Zeven
  • Mixen

Welke slimme kookaccessoires heb ik nodig?


Voor koken en bakken heeft u altijd een bepaalde basis uitrusting nodig, met kookaccessoires die bovengenoemde werkzaamheden eenvoudiger kunnen maken en u zo werk uit handen kunnen nemen. Veel slimme kookaccessoires zijn echter nog onbekend in veel huishoudens. Wat dacht u bijvoorbeeld van een eiersnijder, gemberrasp en een ontdooinetje? Daarnaast kunt u ook keukengereedschap aanschaffen, dat u helpt bij het bereiden van specifieke gerechten zoals rolladenaalden, een granieten vijzel en slagroompatronen. Naast alle producten voor het koken zelf, verkopen we ook accessoires rondom de ervaring van het dineren. Voor een etentje buiten hebben we onder andere een aansteker voor de BBQ, tafelkleedgewichtjes, een tafelparaplu en fruitvliegjesval. Of maak uw kinderen gelukkig door met een tubeknijper de laatste restjes chocoladepasta uit de nog net niet lege tube te knijpen.

Van welk materiaal worden kookaccessoires gemaakt?


Het materiaal van kookaccessoires loopt erg uiteen, zo kunnen ze bijvoorbeeld gemaakt zijn van:

  • Roestvrij staal
  • Siliconen
  • Kunststof
  • Metaal

Door het zorgvuldig geselecteerde assortiment van Huis & Comfort kunt u voordelig, professionele kookaccessoires aanschaffen waardoor het voelt alsof u in een vijfsterren restaurant staat te koken. Maar dan gewoon in uw eigen keuken.

Waar moet ik op letten bij het kopen van slimme keukenaccessoires?


Bij de online aanschaf van handige kookaccessoires is het belangrijk dat u voldoende aandacht besteedt aan het materiaal en het gewicht van de accessoire. Ligt het product wel licht genoeg in uw hand? Is de gadget gebruiksvriendelijk? Controleer daarnaast ook altijd goed of de kookaccessoire goed schoon te maken en te houden is en bijvoorbeeld ook vaatwasserbestendig is. Ten slotte raden we aan altijd even het formaat van de kookaccessoire op te zoeken, zodat u zeker weet dat u het product goed kan opbergen in uw keukenkastjes.

Alle producten uit het assortiment van Huis & Comfort voldoen aan een hoogwaardige kwaliteit en aan al uw eisen voor een modern huishouden. Neem een kijkje in de online winkel en laat u inspireren door het online aanbod van slimme kookaccessoires voor de keuken.