Ontvang nu €5 korting** - Voordeelcode: BESPAREN5

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 23-06-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Servies

149 artikel(en)
Sorteren op

U hebt 40 van 149 artikelen bekeken.

Welke soorten servies zijn er?

Servies is verkrijgbaar in een breed scala aan ontwerpen en verschillende maten. Kenmerkend is dat het servies in de sets visueel op elkaar is afgestemd. Welk servies het beste bij uw behoeften past, hangt af van waarvoor u het wilt gebruiken en voor hoeveel personen het bedoeld is.

Voor de lunch of het diner is een tafelservies geschikt. Dit omvat diner- en soepborden, evenals kommetjes voor desserts en salades. Afhankelijk van de samenstelling van de fabrikant kan het tafelservies ook kleine ontbijt- of dessertborden bevatten. Voor een gezellige thee of koffie in de namiddag is er het koffieservies. Naast kleine gebaksbordjes bevat het schoteltjes en kopjes en in sommige gevallen ook een bijpassend suikerpotje en een melkkannetje. Het koffieservies kan ook worden gebruikt voor het ontbijt. Als u extra borden nodig heeft, zijn borden-sets handig, die bijvoorbeeld een selectie van qua kleur passende diner-, soep-, dessert- en gebaksborden bevatten.

Een andere variant onder de serviesgoederen is het combiservies. Dit bestaat meestal uit een tafel- en een koffieservies, maar kan ook andere sets bevatten. Het combiservies is praktisch de complete oplossing voor uw serviesbehoeften en ziet er door het uniforme ontwerp bijzonder harmonieus uit. De combi-sets zijn bijvoorbeeld ideaal als u de tafel wilt dekken voor een feestelijke lunch gevolgd door koffie en gebak.

De grootte van de serviessets varieert sterk, van kleine sets van 6 of 8 delen tot een tafelservies van 100 delen. Evenzo groot is de verscheidenheid aan ontwerpen. Naast effen sets in klassieke vormen zijn er ook kleurrijke en speelse sets in opvallende of geometrische vormen die de gedekte tafel een eyecatcher maken.