Bestel nu en betaal geen verzendkosten* - Code: APRIL2024

Voorwaarden

*U ontvangt de tegoedbon voor de verzendkosten vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 eenmalig bij een bestelling tot en met 18-04-2024. Vrachtkosten zijn hiervan uitgezonderd. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen.

logo

Diabeteshulpmiddelen

13 artikel(en)
Sorteren op

Moderne diabeteshulpmiddelen voor de hoogste eisen

Voor diabetici zijn er een breed scala aan hulpmiddelen die hen helpen om te gaan met hun ziekte. Tot deze handige hulpmiddelen behoren speciale nagelscharen, diabetische sokken en bloedglucosemeters voor regelmatige controle van de bloedwaarden. Met behulp van deze meetinstrumenten, waarvoor tal van accessoires beschikbaar zijn, kunt u uw bloedsuikerniveaus met minimale inspanning zelf controleren. De innovatieve modellen zijn uitgerust met displays waarop u uw waarden gemakkelijk kunt aflezen. Bovendien hebben deze apparaten zelfs geheugens, zodat u honderden meetresultaten kunt opslaan voor vergelijking en kunt overzetten naar uw laptop. Functies zoals testherinneringen en berekening van het gemiddelde maken het comfort compleet.

Een batterij-aangedreven bloedglucosemeter wordt gebruikt met teststrips waarop u een kleine druppel bloed aanbrengt. Als accessoires voor het afnemen van uw bloed zijn er kleine lancetten en handige prikapparaten beschikbaar. Om ervoor te zorgen dat u kunt vertrouwen op nauwkeurige metingen, kunt u vóór uw eigen bloedtest een functietest uitvoeren met een controlevloeistof. De handige bloedglucosemeters worden geleverd met handige mappen waarin voldoende ruimte is voor alle accessoires.