Bestel nu en betaal geen verzendkosten* - Code: APRIL2024

Voorwaarden

*U ontvangt de tegoedbon voor de verzendkosten vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 eenmalig bij een bestelling tot en met 18-04-2024. Vrachtkosten zijn hiervan uitgezonderd. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen.

logo

Bandages

116 artikel(en)
Sorteren op

U hebt 40 van 116 artikelen bekeken.

Verlichting en stabilisatie door doelmatige bandages

Wanneer ledematen, gewrichten of de rug ongemakkelijk, strak of pijnlijk aanvoelen, kunnen bandages verlichting bieden. Of het nu na blessures is, bij ontstekingen of ter bescherming tijdens het sporten of bij belasting, in veel situaties mogen orthopedische hulpmiddelen niet worden onderschat. De bandages werken op meerdere manieren. Ze bieden stabilisatie van gewrichten, spieren en pezen, verlichting door compressie, bescherming tegen overbelasting door verbeterde lichaamsbewustzijn, verhoging van de bloedcirculatie en verlichting van klachten zoals ontstekingen, zwellingen en pijn.

De gebreide textielbandages zijn ademend, huidvriendelijk en beperken uw bewegingsvrijheid niet. Het elastische, stevige weefsel is meestal voorgevormd en kan eenvoudig worden aangetrokken of met klittenband worden vastgezet. Herhaaldelijk wikkelen is niet nodig. Ingebedde massagerollen masseren het weefsel en zorgen voor een betere bloedcirculatie, wat een positieve invloed heeft op het genezingsproces.