Bestel nu en betaal geen verzendkosten* - Code: APRIL2024

Voorwaarden

*U ontvangt de tegoedbon voor de verzendkosten vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 eenmalig bij een bestelling tot en met 18-04-2024. Vrachtkosten zijn hiervan uitgezonderd. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen.

logo

Voedingssupplementen

4 artikel(en)
Sorteren op

Voedingssupplementen voor uw gezondheid

In de afgelopen jaren is het belang van voedingssupplementen aanzienlijk toegenomen. Ze zijn een eenvoudige en gezonde manier om uw lichaam de voedingsstoffen te geven die u mogelijk niet voldoende uit uw voeding kunt halen. Voor uw gezondheid is het essentieel om uw lichaam in topconditie te houden.

Een optimale aanvulling op uw voeding mag niet ontbreken bij een gezond dieet. Voedingsmiddelen bevatten veel voedingsstoffen en vitaminen die uw lichaam nodig heeft om fit te blijven. Daarom is de aanvoer van voedingsstoffen essentieel voor uw gezondheid. Veel mensen in Duitsland slagen er tegenwoordig echter niet in om voldoende voedingsstoffen en vitaminen binnen te krijgen via hun voeding. Hierdoor ontbreekt hen de energie en neemt hun vitaliteit af. Bovendien is een onevenwichtige voeding vaak te wijten aan de dagelijkse drukte. We hebben vaak niet de tijd en mogelijkheden om biologische producten te kopen, te koken en voldoende fruit en groenten te eten. Als u zich niet fit voelt, voortdurend moe bent en geen energie heeft, kan het goed zijn dat u een tekort heeft aan ijzer of andere voedingsstoffen. Dit kunt u bijvoorbeeld ontdekken via een onderzoek bij uw arts. Voedingssupplementen kunnen u helpen om uw lichaam en vitaliteit weer op peil te brengen.