Ontvang nu €5 korting** - Voordeelcode: BESPAREN5

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 23-06-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

TENS-apparaten

5 artikel(en)
Sorteren op

Moderne TENS-apparaten voor zelfbehandeling

Gebruiksvriendelijke TENS-apparaten van de nieuwste generatie zorgen voor een eenvoudige pijntherapie bij u thuis. Veel mensen lijden aan chronische aandoeningen die niet behandelbaar zijn. Hier kan een TENS-apparaat worden ingezet om de symptomen te verlichten en het welzijn te verbeteren. Ons assortiment omvat naast elektrische stimulatoren ook andere producten voor uitwendig gebruik tegen pijn.

Het doel van de "transcutane elektrische zenuwstimulatie" (TENS) is om zenuwbanen voor pijnoverdracht te desensibiliseren met behulp van elektrische impulsen. Frequenties tussen 1 en 100 Hz worden met precisie via elektroden op de huid naar het betreffende gebied geleid. U ervaart de impulsen als een warme tinteling. Ze zorgen voor een betere doorbloeding. Intensiteit en ritme zijn bij elk TENS-apparaat naar keuze instelbaar. Vaak moet u een contactgel aanbrengen voor een betere geleiding. Net als bij EMS-training kunt u TENS ook gebruiken om spiergroepen te versterken.