Bestel nu en betaal geen verzendkosten* - Code: APRIL2024

Voorwaarden

*U ontvangt de tegoedbon voor de verzendkosten vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 eenmalig bij een bestelling tot en met 18-04-2024. Vrachtkosten zijn hiervan uitgezonderd. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen.

logo

Tuinstekers

27 artikel(en)
Sorteren op

Koopgids - Tuinstekers

Waar moet ik op letten bij het kopen van een tuinsteker?

Ongeacht uw materiaalvoorkeur en of een tuinsteker weerbestendig is, moet u absoluut ook de omgevingsfactoren van de locatie overwegen waar u deze wilt plaatsen. Moet de steker in een plantenbak of in de tuin worden geplaatst? Welke planten bevinden zich daar? Denk aan de diepte van de pot en de hoogte van de bloemen of struiken, zodat de steker niet omvalt of overwoekerd raakt. In geval van twijfel is het beter dat de spies te lang is dan te kort, want indien nodig kunt u hem nog inkorten of door in de grond te steken de hoogte van het decoratieve motief variëren.

Bovendien creëren de verschillende soorten en motieven van tuinstekers elk een ander effect. Deze moet u overwegen bij het maken van uw keuze om een geweldig effect te bereiken. Als u bijvoorbeeld eenvoudige motieven wilt, die tussen verschillende grote planten opvallen, worden grotere driedimensionale decoratieve stekers aanbevolen. Dit kunnen ook sprookjes- of dierenfiguren zijn, die echter ook uitstekend geschikt zijn om kleine scènes mee te creëren - in groepen geplaatst. Vooral bij kinderen zorgt u hiermee voor enthousiasme. In bloeiende borders zijn eenvoudigere motieven geschikt, zoals vlinders of vogelmotieven, maar ook hartvormen, zonnesymbolen of borden met symbolen of teksten.

Tip: Probeer verschillende locaties uit voor de decoratieve stekers, bij voorkeur vanaf de plaats waar u het meest verblijft. Dit kan het terras of het ligbed in de tuin zijn. Kies de motieven en locaties van de tuinstekers zodanig dat u vanaf uw favoriete plek het mooiste uitzicht heeft.

Sommige tuinstekers combineren decoratie en functie, want ze hebben geïntegreerde LED-verlichting die werkt op zonne-energie. De zonne-stekers zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en ontwerpen, sommige produceren een knipperend licht, vergelijkbaar met een tuinfakkel. U kunt de zonne-stekers zowel als individuele lichtpunten in de tuin of langs een pad door de tuin plaatsen - precies zoals u dat wilt.