Bestel nu en betaal geen verzendkosten* - Code: APRIL2024

Voorwaarden

*U ontvangt de tegoedbon voor de verzendkosten vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 eenmalig bij een bestelling tot en met 18-04-2024. Vrachtkosten zijn hiervan uitgezonderd. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen.

logo

Lichtsnoeren

8 artikel(en)
Sorteren op

Aankoopadvies - Kerstverlichting

Waar moet ik op letten bij het kopen van kerstverlichting voor de tuin?

Als u kerstverlichting voor de tuin wilt kopen, moet u bij de selectie letten op enkele productkenmerken om de perfecte variant te vinden. De verschillende kettingen verschillen onder andere in de manier waarop ze van stroom worden voorzien. Naast de kerstverlichting met een conventionele stroomkabel zijn er ook batterij-aangedreven en zonne-kerstverlichting beschikbaar. Ongeacht de manier van voeding verschillen de kerstverlichting in hun kleur - naast verschillende enkele kleuren zijn er ook modellen met kleurrijke lampjes of die van kleur kunnen veranderen. Bovendien zijn er verschillen in de kleurtemperatuur (uitgedrukt in Kelvin), variërend van koud wit tot warm wit.

Tip: Sommige kerstverlichting biedt de mogelijkheid om afzonderlijke lampjes te vervangen, zodat u niet meteen de hele kerstverlichting hoeft te vervangen in geval van een defecte LED.