Ontvang nu €5 korting** - Voordeelcode: BESPAREN5

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 23-06-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Raamdecoraties

9 artikel(en)
Sorteren op

Aankoopadvies - Raamdecoraties

Waar moet ik op letten bij het kopen van raamdecoraties?

Raamdecoraties zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Om de perfecte decoratie te vinden, moet u bij de keuze letten op de volgende punten:

Een belangrijk kenmerk is de grootte van de raamdecoratie, die kan variëren van klein en fijn tot bijna raamvullend. Hoe groter het beeld, hoe meer ruimte het inneemt, wat bijvoorbeeld in de kinderkamer een geweldig effect kan hebben. Grote raamdecoraties beperken echter het zicht naar buiten, maar bieden tegelijkertijd ook privacy van buiten naar binnen, wat ideaal is als u meer privacy wilt. Hetzelfde effect kan overigens ook worden bereikt met halfdoorzichtige raamdecoraties, die een geweldig alternatief zijn voor jaloezieën.

Naast de grootte is vooral de keuze van de motieven cruciaal, en deze kunt u geheel naar uw persoonlijke smaak maken: Voor elke kamer en gelegenheid zijn er passende motieven, waarbij onderscheid kan worden gemaakt tussen foto realistische en geschilderde afbeeldingen. Welke het beste bij een bepaalde kamer past, is puur een kwestie van smaak. Maar u kunt zich gerust laten inspireren door de overige inrichting van de kamer om een harmonieuze algehele indruk te creëren. Kinderen vinden het leuk om hun tekenfilmhelden op de ramen te zien of zijn altijd blij met dierlijke raambewoners. Bijzonder zijn zogenaamde 3D-raamdecoraties, die door hun driedimensionaliteit bijzonder indrukwekkende effecten creëren die zowel jong als oud boeien. Wie niet kan kiezen, kan seizoensgebonden motieven gebruiken en de ramen afhankelijk van het seizoen en de gelegenheid versieren - dit zorgt voor plezier en afwisseling.