Ontvang nu € 5 korting* - Voordeelcode: BESPAREN5

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 23-06-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Kunstplanten

103 artikel(en)
Sorteren op

U hebt 40 van 103 artikelen bekeken.

Koopgids - Kunstplanten

Welke kunstplanten zijn er?

De keuze aan kunstplanten is enorm en bijna net zo divers als echte planten, waaronder zowel pure groene planten als bloeiende planten vallen.

Niet alleen in particuliere woningen heeft groen een rustgevend effect. Ook in praktijken, kantoren en ontvangstruimten van allerlei aard maken groene planten deel uit van het interieur. Met kunstmatige beplanting bereikt u hetzelfde effect, maar bespaart u tijd en moeite omdat ze weinig onderhoud vergen. Decoratieve vetplanten en varens worden bijzonder graag gekocht, en de kunstmatige Ficus Benjamini is ook populair, net als het natuurlijke origineel. Kunstbonsai heeft ook veel fans, want in vergelijking met de natuurlijke bonsai, die vaak tientallen jaren groeit, is de kunstmatige variant aanzienlijk voordeliger (en natuurlijk gemakkelijker te onderhouden). Bovendien zijn de met veel aandacht voor detail ontworpen kunstbonsai op het eerste gezicht nauwelijks te onderscheiden van echte bonsai.

Grotere exemplaren zoals kunstbomen of kunstpalmen geven een ruimte een bijzondere sfeer en kunnen, net als decoratief zeegras, ook als afscheiding worden gebruikt. Ze dienen in grote kamers als barrière tussen leefruimtes, bijvoorbeeld tussen woon- en slaapgedeelte. Of ze zorgen voor meer privacy op het balkon of terras door nieuwsgierige blikken buiten te houden.

Wie van meer kleur houdt, kiest voor kunstbloemen, die in de online winkel "Huis & Comfort" in een grote verscheidenheid te vinden zijn. Welk soort u kiest, hangt vooral af van uw persoonlijke smaak (en uw interieurstijl). U kunt onder andere kiezen uit verschillende gekleurde rozen, petunia's of begonia's of decoreren afhankelijk van het seizoen, zoals tulpen als de eerste tekenen van de lente en heide als plantdecoratie in de herfst en winter. Kunstorchideeën zien er bijzonder chique uit en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, net als natuurlijke planten. Een bloemstuk met verschillende kunstplanten gearrangeerd tot een samenhangend geheel ziet er ook prachtig uit, ideaal voor iedereen die op zoek is naar passende tafeldecoratie.

Of het nu binnen of buiten is, u kunt ook prachtige effecten bereiken met kunstmatige hangende planten. Niet alleen klimop is in trek, maar ook bloeiende planten zoals hangpetunia's zijn zeer geliefd. Ze versieren zowel binnenruimtes als balkonbakken, precies zoals u dat wilt. Overigens: de kunstplanten maken niet alleen solo een goede indruk, ze kunnen ook perfect worden gecombineerd met echte planten. In bloembakken of bloempotten valt nauwelijks op dat niet alles echt is, maar de weelderige bloei zal zeker de aandacht trekken.