Ontvang nu € 5 korting* - Voordeelcode: PROFITEER5

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 07-07-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

of ontvang nu € 10 korting* - Voordeelcode: PROFITEER10

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 10 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 69 bij een bestelling tot en met 07-07-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Potdeksels

5 artikel(en)
Sorteren op

Koopgids - Pannendeksels

Passende pannendeksels voor elke kookpan

Op elke pan past een deksel, zoals het bekende spreekwoord luidt. Maar als het deksel ontbreekt, is zelfs de beste kookpan maar half zo nuttig. Het pannendeksel zorgt ervoor dat de warmte tijdens het koken binnenin blijft. Dit leidt tot merkbare energiebesparing. Bovendien voorkomt het dat er spetters vet ontstaan tijdens het koken, waardoor u achteraf het fornuis moet schoonmaken. Als u graag uw gerechten laat sudderen, hebt u ook een deksel nodig. Zonder deksel verspreidt de stoom zich anders onbenut in de keukenruimte. Een ander voordeel heeft betrekking op uw gerecht zelf: door de verhoogde druk in de pan verliest het voedsel minder voedingsstoffen.