Ontvang nu € 5 korting* - Voordeelcode: PROFITEER5

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 07-07-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

of ontvang nu € 10 korting* - Voordeelcode: PROFITEER10

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 10 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 69 bij een bestelling tot en met 07-07-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Ovenschalen

9 artikel(en)
Sorteren op

Ovenschalen - Veelgestelde vragen

Op welke temperatuur kunnen ovenschotels worden verwarmd?

Om ovenschotels met een knapperige korst te gratineren, moeten ovenschotels hoge temperaturen kunnen weerstaan. Of ze nu rond, vierkant of rechthoekig zijn, de hittebestendigheid van de vormen hangt af van het materiaal. De volgende lijst biedt u een ruwe indicatie van tot welke temperatuur een ovenschaal van dit materiaal veilig kan worden gebruikt:

Glasvormen: tot 300 °C

Porseleinen vormen: tot 250 °C

Keramische vormen: tot 300 °C

Steengoedvormen: tot 1.000 °C

Emaillevormen: tot 500 °C

Roestvrijstalen vormen: tot 400 °C

Siliconenvormen: tot 230 °C

Bij het online kopen van uw nieuwe ovenschaal, moet u zich baseren op de productbeschrijvingen en specificaties van de fabrikant. Deze kunnen in individuele gevallen afwijken van de bovenstaande lijst.