Profiteer van gratis verzending* - Voordeelcode: VERZENDING5

Voorwaarden

*U ontvangt de tegoedbon voor de verzendkosten vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 eenmalig bij een bestelling tot en met 06-06-2024. Vrachtkosten zijn hiervan uitgezonderd. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen.

logo

Kooksets

3 artikel(en)
Sorteren op

Koopgids - Pannensets

Pannenset: een alleskunner voor de keuken en het dagelijks leven

Een pannenset is onmisbaar voor jouw keuken en dagelijkse kookbehoeften. Wij bieden diverse soorten sets aan in verschillende uitvoeringen en samenstellingen. Of je nu eenvoudige pannen zoekt voor een eenpersoonshuishouden of een uitgebreide set voor het hele gezin, een verzameling potten en pannen vergemakkelijkt jouw dagelijkse keukenwerkzaamheden.

Traditioneel bestaat een pannenset uit een grote pot met deksel voor soep, stoofschotels en meer, samen met een koekenpan. Grotere sets bevatten meestal extra kookpotten, braadpannen en pannen in verschillende maten, zodat je voor elk gerecht en recept het juiste kookgerei kunt vinden.

Potten in verschillende maten zijn handig als je meerdere onderdelen van een maaltijd tegelijk wilt bereiden. Terwijl groenten en pasta op het fornuis pruttelen, kun je tegelijkertijd een kleinere pot gebruiken om een saus te bereiden.