Ontvang nu €5 korting** - Voordeelcode: BESPAREN5

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 23-06-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Droogrekken

11 artikel(en)
Sorteren op

Koopgids - Wasrekken

Welke soorten/vormen wasrekken zijn er?

Wasrekken zijn verkrijgbaar van bekende merken zoals Leifheit, Wenko of Genialo in verschillende vormen, vooral verschillend in grootte en bevestiging. Elke vorm heeft zijn eigen voordelen, waardoor er voor elke behoefte en beschikbare ruimte een geschikt model is.

De meeste wasrekken zijn standdrogers en worden tijdens het drogen op de grond geplaatst. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, licht van gewicht en nemen weinig ruimte in beslag, perfect voor kleine appartementen of balkons. Een vleugelwasrek biedt ruimte voor maximaal twee wasladingen en is geschikt voor langere kledingstukken zoals handdoeken of broeken met uitklapbare zijvleugels. Zo'n rek staat stabiel als beide zijden gelijkmatig beladen zijn.

Torentjesdrogers maken gebruik van meerdere niveaus om te drogen en nemen zelf weinig ruimte in - ideaal voor kleinere appartementen met veel was. De telescopische wasdroger is flexibel en biedt, afhankelijk van het model, ruimte voor maximaal drie ladingen was. Bij weinig was kan deze compact worden opgeborgen.

De badwasrek is een praktische optie voor kleine huishoudens en past eenvoudig over het bad, waarbij de breedte individueel kan worden ingesteld. Voor modellen zoals wand-, radiator- of balkonwasdrogers is weinig ruimte nodig en ze zijn ideaal voor kleinere of middelgrote wasstukken.

De waslijn is verkrijgbaar in verschillende maten voor aan de muur of in de tuin.