Hotline 0115-64 07 77

Koop op Rekening

Veilig winkelen (SSL)

ContactCatalogus aanvragenDirect uit de catalogus bestellen
Menu

U heeft nog geen artikel toegevoegd

Verzendkosten
0,00 €
Totaal  Incl. BTW.
0,00 €

*U ontvangt de tegoedbon voor de verzendkosten vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 35 eenmalig bij een bestelling tot en met 15-10-2023. Vrachtkosten zijn hiervan uitgezonderd. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen.

Droogrekken (12 items)

Meer weergeven

Droogrekken vergemakkelijken het drogen van de was


Helaas komen we er niet onderuit: de wasmachine is klaar en de lading schone was moet opgehangen worden om te drogen. Maar wat is daar de meest ideale plek voor? Niet iedereen heeft evenveel ruimte om alle was snel en makkelijk op te hangen, want de was neemt vaak meer ruimte in beslag dan we zouden willen. Om het wassen en drogen goed te organiseren bieden wij veel praktische hulpmiddelen. Zo kunt u gelukkig veel ruimte besparen door bijvoorbeeld een praktisch droogrek aan te schaffen!

Welke soorten kledingrekken zijn er?


In het zorgvuldig geselecteerde assortiment aan droogrekken van Huis & Comfort vindt u verschillende soorten kledingrekken:

  • Droogmolen kleding
  • Droogtoren kleding
  • Volledig in- en uitklapbaar droogrek
  • Droogrek voor aan de muur
  • Droogrek met inklapbare vleugels
  • Droogrek voor de badkuip
  • Droogrek voor buisradiatoren
  • Droogrek balkon

De rekjes zijn beschikbaar in verschillende formaten. Of u nou een klein wasrek wilt voor kleine kledingstukken of op zoek bent naar een hoog kledingrek, laat u inspireren door ons aanbod! Naast droogrekjes, kunt u ook kiezen voor een wastoren, vloerdroger of een waslijn. Bovendien hebben wij een wasstandaard op wielen in ons assortiment, deze is gemakkelijk te verplaatsen en dus extra geschikt voor een gelijkvloers appartement. Voor elke woning is er een passend model kledingrek.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een droogrek?


Als u een droogrek koopt, let dan allereerst goed op het formaat. Meet even op of het rek wel op de bedachte plek in uw huis past. Hou zeker ook even rekening met de hoeveelheid was, die u wilt ophangen en of deze hoeveelheid wel aansluit bij het product dat u heeft uitgekozen. Verder staat bij elk wasrek aangegeven hoeveel gewicht deze aankan. Goed om hierbij in de gaten te houden dat hoe natter de kleren zijn die u ophangt, hoe meer deze wegen.

Hoeveel droogruimte heb ik nodig?


Hoeveel droogruimte u nodig heeft, verschilt waarschijnlijk per lading was. Beddengoed en handdoeken vragen veel ruimte, waar kledingstukken als sokken en ondergoed er juist altijd nog wel bij passen. Bij voldoende ruimte kunt u kiezen voor een groot droogrek. Heeft u wat minder ruimte? Kies dan voor een aantal kleine, slimme droogrekjes zoals een kleine kleding-wasrek boven het bad, een droogrek met vleugels aan de deur en nog een flinke wastoren voor buiten. We raden u bij minder ruimte aan om een inklapbaar droogrek uit te zoeken, dat scheelt enorm in ruimte en geeft een veel mooier aanzicht.

Bestaan er ook ruimtebesparende droogrekken?


Er bestaan zeker ruimtebesparende droogrekken! Onze uitklapbare droogrekken nemen bijna geen ruimte in beslag op momenten dat u ze niet gebruikt. U kunt ze namelijk gemakkelijk verplaatsen en uit het zicht opbergen. Ook met een waslijn in de tuin of met een hoge wastoren, waardoor u de hoogte in werkt bespaart u aanzienlijk wat ruimte. En toch kunt u gemakkelijk uw linnen, kleding en al uw andere wasgoed kwijt nadat u een wasje heeft gedraaid.

Waar kan ik een droogrek neerzetten?


Droogrekken kunt u overal waar u maar wilt neerzetten, al droogt de was in de ene ruimte beter dan in de andere ruimte. Een beetje buitenlucht versnelt het droogproces, dus het is altijd raadzaam uw was in de tuin te zetten of een extra raam open te zetten als er wat haast bij het drogen zit. Vergeet alleen niet uw wasgoed naar binnen te brengen als het gaat regenen. Wilt u uw droogrek gemakkelijk en snel van binnen naar buiten (en andersom) kunnen verplaatsen? Kies dan voor een licht en inklapbaar model droogrek.

Neem eens een kijkje in de online winkel van Huis & Comfort tussen het assortiment aan rekken om uw kleding te drogen, om inspiratie op te doen voor uw eigen moderne huishouden.