Ontvang nu €5 korting** - Voordeelcode: BESPAREN5

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 23-06-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Knijpers

7 artikel(en)
Sorteren op

Koopadvies - Wasknijpers

Hoeveel wasknijpers heb je ongeveer nodig?

Voor wasknijpers zijn verpakkingen van 20 tot 100 knijpers gebruikelijk. Bijzondere knijpers met een buitengewoon ontwerp (motiefknijpers) zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 6 tot 12 stuks. Het is moeilijk om in algemene zin te bepalen hoeveel knijpers je nodig hebt om de was op te hangen. Het benodigde aantal hangt af van de hoeveelheid was die in het huishouden wordt geproduceerd en ook van het type wasgoed dat aan de lijn of het wasrek moet worden gedroogd: Grote stukken zoals truien of T-shirts hebben minstens twee knijpers per kledingstuk nodig, sokken kunnen individueel of per paar worden opgehangen. Bovendien speelt de beschikbare ruimte aan de lijn of het wasrek ook een rol: Hoe meer ruimte beschikbaar is, hoe meer kledingstukken je kunt ophangen en dus hoe meer knijpers je nodig hebt.

Voor het gemiddelde wasvolume van een huishouden van twee personen in het begin wordt ongeveer 50 stuks aanbevolen, die indien nodig kunnen worden aangevuld met extra knijpers. Meestal duurt het slechts enkele dagen of weken voordat duidelijk wordt wat de individuele behoefte is.