Helaas, uw browser is verouderd. Gelieve uw browser te actualiseren om een correcte weergave te krijgen.

Hotline 0115-64 07 77

Koop op Rekening

Veilig winkelen (SSL)

ContactCatalogus aanvragenDirect uit de catalogus bestellen
Menu

U heeft nog geen artikel toegevoegd

Verzendkosten
0,00 €
Totaal  Incl. BTW.
0,00 €

*U ontvangt de tegoedbon voor de verzendkosten van € 4,99 eenmalig vanaf een minimale bestelwaarde van € 35 bij een bestelling tot en met 18-12-2021. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. Vermeld bij uw bestelling uw voordeelcode, dan kunnen wij de verzendkosten crediteren. Graag uw begripvoor het feit dat de tegoedbon niet geldig is op reeds geplaatste bestellingen.
**Let op: Bestellingen met de betaalwijze vooruitbetaling zijn niet mogelijk. Houd rekening met de beschikbaarheid van het artikel en de leveringsinformatie. Op voorwaarde van goede kredietwaardigheid. De volgende betaalwijzen zijn mogelijk: creditcard, PayPal, Acceptgiro, iDEAL. Walz Leben & Wohnen GmbH is niet aansprakelijk in geval van overmacht of gebeurtenissen die het voor ons moeilijk of onmogelijk maken om diensten en prestaties te leveren.

Tuin & vrije tijd

(785 items)
Meer weergeven

Mooie Tuinaccessoires kopen in onze online shop


Bent u bezig met het opknappen van uw balkon of tuin en op zoek naar praktische en moderne tuinaccessoires? Beschikt u over een buitenkeuken of bent u die eentje aan het maken en zoekt u nog naar bijpassende producten? Neem dan eens een kijkje in de online shop van Huis & Comfort want bij ons heeft u een zeer ruime keuze. Of u nu op zoek bent naar tuindecoratie, barbecues & accessoires, plantaccessoires & bloembakken of tuinmeubels: het is allemaal terug te vinden in ons uiterst complete assortiment. De kans is dus zeer groot dat u de door u gewenste tuinartikelen bij ons kunt bestellen.

Welke tuinaccessoires zijn er?


Voordat u tuinaccessoires online bij ons kunt gaan kopen, is het handig om te weten welke tuinbenodigdheden er bij ons te vinden zijn. Om het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken bij hun zoektocht naar tuinaccessoires, hebben we alle artikelen onder de noemer tuin & vrije tijd onderverdeeld in verschillende categorieën. Ideaal, want zo ziet u precies wat er allemaal mogelijk is bij Huis & Comfort. U kunt bij ons op het gebied van tuinaccessoires terecht voor onder andere:

  • Plantaccessoires & bloembakken
  • Plantenshop
  • Geniale tuinartikelen
  • Tuindecoratie
  • Tuinmeubels & accessoires
  • Zwembaden & badjes
  • Anti-insectproducten
  • Barbecues & accessoires
  • Dierenbenodigdheden

Welke tuinaccessoires heb ik nodig?


Heeft u zich al eens afgevraagd welke accessoires voor in de tuin u zelf nodig heeft? Gaat het om producten voor de aankleding van de tuin, zoekt u naar planten en gewassen voor in uw moestuin of bent u meer op zoek naar praktische hulpmiddelen zoals tuingereedschap? Het antwoord op die vraag is dus geheel afhankelijk van datgene wat u in de tuin wilt gaan doen. Door een kijkje te nemen in ons online assortiment, ziet u al snel dat we voor in en om de tuin enorm veel producten beschikbaar hebben.

Waar moet ik op letten bij tuinaccessoires kopen?


Als u tuinaccessoires gaat kopen, is het slim om op een aantal dingen te letten. De belangrijkste zaken zijn natuurlijk de kwaliteit en de prijs van datgene wat u wilt gaan aanschaffen. Door uw tuinaccessoires in onze online shop te kopen, weet u in elk geval zeker dat die twee zaken perfect in orde zijn. Daarnaast is het nog belangrijk om te kijken naar wat u precies met het artikel of apparaat van uw keuze kunt doen. Zijn er misschien nog meerdere functies waar u gebruik van kunt maken als u het aanschaft?

Hoe onderhoud ik mijn tuinaccessoires?


U heeft langer plezier van uw tuinaccessoires wanneer u deze goed onderhoud. Tuinartikelen zoals kunststoffen tuinmeubels blijven in goede toestand door ze regelmatig te behandelen met een Kunststof- en tuinmeubelreiniger en ze na het gebuik af te dekken met beschermhoezen. Tuingereedsschap onderhoud u het beste door  na gebruik aarde en roest te verwijderen met water, schuurpapier of een staalborsteltje en ze daarna te drogen en te voorzien van een dun laagje olie.

Wilt u ook moderne tuinaccessoires online kopen? Zoek dan in onze webwinkel naar het precieze product dat u nodig heeft en bestel het direct.