Ontvang nu €5 korting* - Voordeelcode: BESPAREN5

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 26-05-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Thermoskannen & thermosbekers

3 artikel(en)
Sorteren op

"Thermoskannen & thermosbekers" - Veelgestelde vragen

Hoe is een thermoskan opgebouwd?

Thermoskannen bestaan uit twee delen: een buiten- en een binnencontainer waarin de vloeistof warm of koud gehouden wordt. De buitencontainer is gemaakt van roestvrij staal of kunststof en heeft als voornaamste taak om de binnenste container te beschermen tegen beschadiging. Deze is doorgaans dubbelwandig en gemaakt van glas of roestvrij staal.

Tussen de binnen- en buitencontainer bevindt zich een vacuüm. De luchtledige ruimte is een slechte warmtegeleider. Hierdoor kan de warmte bij warme dranken langzamer naar buiten ontsnappen en bij koude dranken minder snel naar binnen dringen. Zo blijft warme drank langer warm en koude drank langer koel. Om het isolerende effect te versterken, is de zijde die naar de inhoud wijst van de binnencontainer bedekt met een reflecterende zilveren laag. Dit weerkaatst de koude- of warmtestraling van de vloeistof en voorkomt bovendien dat deze naar buiten kan dringen. Om de temperatuur binnenin de thermoskan constant te houden, heeft deze een draaisluiting met een rubberen- of siliconenafdichting.