Ontvang nu € 5 korting* - Voordeelcode: PROFITEER5

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 07-07-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

of ontvang nu € 10 korting* - Voordeelcode: PROFITEER10

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 10 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 69 bij een bestelling tot en met 07-07-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Schoonmaakborstels

26 artikel(en)
Sorteren op

Koopgids - Schoonmaakborstels

Welke soorten schoonmaakborstels zijn er?

De alles-in-één borstel heeft geen specifiek doel, zoals de naam al aangeeft, maar kan veelzijdig worden gebruikt. Of het nu gaat om het afwassen van sterk vervuild servies of het schoonmaken van vuile tegels, de borstel helpt altijd waar je hem nodig hebt. Sommige alles-in-één borstels kunnen dankzij hun speciale vorm en ontwerp nog andere taken vervullen, zoals het openen van flessen of het verwijderen van ijs uit de vriezer.

Daarnaast zijn er verschillende schoonmaakborstels die zijn ontwikkeld voor een zeer specifiek doel. Dit omvat bijvoorbeeld flessenborstels. Bij deze langwerpige borstels zijn de haren rond de steel gerangschikt. Er zijn borstels met verschillende diameters beschikbaar voor flessen van verschillende groottes.

Om een stopcontact snel en veilig van stof en vuil te ontdoen, zijn er speciale stopcontactborstels. Hun borstelkop is zo gevormd dat hij in alle gangbare stopcontacten past en ze grondig kan reinigen met zijn korte haren. Ook in smalle voegen hoopt stof en vuil zich graag op. Voor snel en grondig schoonmaken is het raadzaam om een voegenborstel te gebruiken, die dankzij zijn speciale borstelvorm het vuil eenvoudig kan verwijderen. Sommige modellen zijn uitgerust met een kleine container waarin je reinigingsmiddel kunt gieten. Met zo'n sprayborstel kun je zelfs hardnekkig vuil of vlekken gemakkelijk uit voegen of spleten verwijderen.

Voor het schoonmaken van de wastafel zijn er ook speciale borstels, zoals een reinigingsspiraal. Overloop-, goot- en afvoerborstels zijn speciaal gevormd om zelfs moeilijk bereikbare plekken in de gootsteen te bereiken en deze volledig te ontdoen van vuil en bacteriën.

Om je rug te ontzien bij het schoonmaken, zijn sommige borstels voorzien van een bijzonder lange steel en zijn daardoor ideaal om bijvoorbeeld het bad schoon te maken. Elektrisch aangedreven reinigingsborstels ondersteunen je bij het schoonmaken door het vervelende schrobben van je over te nemen met hun roterende opzetstukken.

Naast de verschillende schoonmaakborstels met hun klassieke haren zijn er nog speciale borstels gemaakt van andere materialen. Hieronder vallen bijvoorbeeld de reinigingsgum, die vuil (droog of nat) eenvoudig kan wegwissen, of de puimsteen WC-reiniger, waarmee kalkaanslag of urinesteen in het toilet kunnen worden verwijderd.