Bestel nu en betaal geen verzendkosten* - Code: APRIL2024

Voorwaarden

*U ontvangt de tegoedbon voor de verzendkosten vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 eenmalig bij een bestelling tot en met 18-04-2024. Vrachtkosten zijn hiervan uitgezonderd. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen.

logo

RUCO

ruco_einstiegsbanner_NL_desktop

Functionaliteit en design gecombineerd in handige producten voor dagelijks gebruik

Ruco's productinnovaties zijn altijd gebaseerd op de behoeften van de klant – het resultaat:
echte opbergwonders voor hoeken en nissen en probleemoplossers.

59 artikel(en)
Sorteren op

U hebt 40 van 59 artikelen bekeken.

Hoogwaardige Productinnovaties voor Keuken, Bad, Tuin en Meer.

Het oplossen van alledaagse huishoudelijke problemen was wat Rudolf-Conrad Veith in 1980 inspireerde om innovatieve producten te ontwikkelen. Enkele van de eerste bestsellers van het in Velbert gevestigde familiebedrijf waren bijvoorbeeld de ruimtebesparende broek-kledinghanger, die zelfs in de Verenigde Staten grote successen boekte. In de daaropvolgende jaren breidde RUCO zijn assortiment gestaag uit met innovatieve en gepatenteerde huishoudelijke en organisatiehulpmiddelen en blijft daarbij vandaag de dag - net als destijds - streven naar hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap, "Made in Germany".

Het assortiment van RUCO omvat tal van producten in de volgende categorieën:

Ruco Keukenorganisatie: Wanneer elke handeling tijdens het koken vlot verloopt, wordt het werk veel sneller en eenvoudiger gedaan. De slim doordachte planken, organizers en schalen voor voedselopslag van RUCO creëren ruimte en orde op werkbladen, in keukenkasten en in de koelkast.

Ruco Wassen & Drogen: RUCO biedt wasdrogers in verschillende uitvoeringen voor elke behoefte en beschikbare ruimte. Ze kunnen worden opgezet of opgehangen aan de deur, verwarming of badkuip en na gebruik weer ruimtebesparend worden opgeborgen. Wat de wasdrogers van RUCO bijzonder maakt, zijn de doordachte functies tot in het kleinste detail, die bijvoorbeeld het drogen van speciale kledingstukken zoals schoenen aanzienlijk vergemakkelijken.

Ruco Planken & Haken: Eindelijk orde in de kledingkast - hiervoor zorgen telescopische kledingrekken, planken en innovatieve ruimtebesparende haken van RUCO, die niet alleen extra opbergruimte creëren, maar deze ook optimaal benutten. Van schoenen tot sokken, broeken en stropdassen, hier vindt elk kledingstuk zijn plaats en kan snel worden teruggevonden wanneer dat nodig is, wat tijd en zenuwen bespaart.