Bestel nu en betaal geen verzendkosten* - Code: APRIL2024

Voorwaarden

*U ontvangt de tegoedbon voor de verzendkosten vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 eenmalig bij een bestelling tot en met 18-04-2024. Vrachtkosten zijn hiervan uitgezonderd. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen.

logo

Opberghulpen

30 artikel(en)
Sorteren op

Ordehulpmiddelen - Koopadvies

Welke ordehulpmiddelen zijn er?

Ordehulpmiddelen zorgen voor orde en creëren extra opbergruimte in huis. Ze zijn bedoeld om kleding en accessoires netjes en veilig op te bergen en zijn verkrijgbaar in veel verschillende varianten. Tot de meest populaire ordehulpmiddelen behoren:

Opbergdozen

Of ze nu rechthoekig of vierkant zijn, met verschillende compartimenten, opvouwbaar of met een deksel, van plastic of textiel - opbergdozen zijn ongelooflijk praktisch en veelzijdig inzetbaar. In verschillende maten verkrijgbaar, kunt u de dozen niet alleen opstapelen in de hoogte, maar ook de beschikbare ruimte optimaal benutten.

Kledinghangers

De klassieker onder de ordehulpmiddelen bespaart veel ruimte in de kast en is ideaal voor kledingstukken die snel kreukelen. Kledinghangers zijn verkrijgbaar in verschillende varianten voor broeken, overhemden, blouses en jurken. Een slimme oplossing met aanzienlijk ruimtebesparingspotentieel zijn kledinghangers waar meerdere kledingstukken zoals broeken parallel aan kunnen worden opgehangen.

Kastorganizers

Naast de eerder genoemde opbergdozen en kledinghangers zijn er ook andere kastorganizers zoals lade-inzetstukken of speciale organizers voor bepaalde kledingstukken zoals bh's, ondergoed, sokken en panty's of broeken. Met hen kunt u eindelijk orde scheppen in uw kledingkast en de benodigde kledingstukken meteen vinden zonder lang te hoeven zoeken.

Kofferorganizers

Om op reis orde te houden in uw koffer, zijn er speciale organizers voor kleding, sieraden of reisbenodigdheden beschikbaar. Zo heeft u alles wat u nodig heeft direct bij de hand en hoeft u niet steeds de hele koffer door te zoeken.

Daarnaast zijn er nog vele andere ordehulpmiddelen voor het opbergen van diverse voorwerpen in de keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.