Ontvang nu €5 korting** - Voordeelcode: BESPAREN5

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 23-06-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Kledinghangers

7 artikel(en)
Sorteren op

Huis & Comfort - Aankoopadvies voor kledinghangers

Welke soorten kledinghangers zijn er?

Kledinghangers zijn bedoeld om kledingstukken die gevoelig zijn voor kreuken veilig, zonder vouwen en overzichtelijk in de kast op te bergen. Er is een ruime keuze aan verschillende modellen:

  • In diverse materialen (bijvoorbeeld kunststof, hout, metaal)

  • Voor verschillende kledingstukken (zoals broeken, rokken, stropdassen)

  • In verschillende vormen (bijvoorbeeld met draaibare ophanghaken, kleine haken op de dwarsbalken)

Terwijl de keuze van materialen vooral een kwestie van smaak is, zijn de verschillende soorten en vormen bijzonder geschikt voor bepaalde kledingstukken.