Ontvang nu €5 korting** - Voordeelcode: BESPAREN5

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 23-06-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Keukenrolhouders

12 artikel(en)
Sorteren op

Keukenpapierhouder - zodat keukenrollen altijd binnen handbereik zijn

Of ze nu aan de muur zijn bevestigd of vrijstaand zijn, een keukenpapierhouder biedt waardevolle hulp in de keuken! Van kleurrijke en trendy modellen tot elegante en verfijnde chromen uitvoeringen, er is voor elk wat wils! Keukenpapierhouders zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Gemaakt van kunststof, metaal of hout, ze passen perfect in het interieur van uw keuken.

De perfecte keukenhulp voor veel situaties: de keukenpapierhouder

Met deze handige alledaagse hulp heeft u altijd een keukendoek bij de hand. Of u nu snel iets wilt afvegen of vers gewassen fruit op een ondergrond wilt drogen, de toepassingsmogelijkheden zijn bijna eindeloos. Net zo divers als de toepassingen van keukenpapier zijn de beschikbare keukenpapierhouders.

In een aan de muur gemonteerde houder zijn de keukenrollen perfect beschermd tegen vocht. Een afscheurkant maakt het gemakkelijk om de afzonderlijke vellen schoon af te scheuren. De rol is optimaal opgeborgen en door de eenvoudige muurbevestiging precies waar hij nodig is. Boren is bij veel muurbevestigingen niet nodig. Nog flexibeler zijn vrijstaande keukenpapierhouders. Heeft u een keukendoek nodig in de gang? Geen probleem - neem de houder gewoon mee! Of het nu in de woonkamer, slaapkamer of op het balkon is, het keukenpapier is altijd bij de hand.

Praktisch en ruimtebesparend

Naast de praktische oplossingen voor aan de muur en mooie vrijstaande modellen is er ook een variant die u aan elke kastdeur kunt ophangen. De ruimte in de keuken is vaak beperkt. De muren worden gebruikt voor planken en de werkbladen worden gebruikt om te werken. Met dit geweldige idee verdwijnt het keukenpapier in een ruimte die anders ongebruikt blijft. Zeer ruimtebesparend zijn ook kleine planken met een geïntegreerde keukenpapierhouder. Hierin kunnen allerlei keukenbenodigdheden op een minimaal oppervlak worden opgeborgen. Houders die naast het keukenpapier ook aluminiumfolie en vershoudfolie handig presenteren, zijn ook erg populair.