Profiteer van gratis verzending* - Voordeelcode: VERZENDING5

Voorwaarden

*U ontvangt de tegoedbon voor de verzendkosten vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 eenmalig bij een bestelling tot en met 06-06-2024. Vrachtkosten zijn hiervan uitgezonderd. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen.

logo

Flensjespannen

Helaas zijn er momenteel geen producten in deze categorie. Neem een kijkje in onze shop en vind de producten die u zoekt.

Perfecte Crêpes - met de juiste Crêpes-pan lukt het

De beroemde Franse crêpes zijn een eenvoudige, heerlijke snack die wereldwijd populair is. Crêpes kunnen hartig zijn, met vlees, kaas, groenten en eieren, of zoet met lekkernijen zoals chocoladepasta, bananen en aardbeien. Ze zijn een dunner soort pannenkoek. Net zo belangrijk als het recept is de juiste Crêpes-pan. In een speciale Crêpes-pan branden uw crêpes niet aan en plakken ze niet, maar ze worden gelijkmatig lichtbruin en zijn perfect gelukt.