Vibrators

25 artikel(en)
Sorteren op

De Vibrator online bestellen

Tegenwoordig hoort de vibrator eigenlijk al bij de uitrusting van bijna elke slaapkamer. Vaak is dit het ene element dat moet worden ingebracht om de lustgevoelens op te wekken, en de vibrator kan hier optimaal voor worden gebruikt. Een kleine massage in het intieme gebied zorgt ervoor dat u kunt ontspannen en daarna tot rust kunt komen. Ook als aanvulling op het liefdesspel doet de vibrator het goed.

Bestel bij ons de vibrator voor vrouwen of zelfs voor mannen en bespaar bij uw bestelling dankzij onze eerlijke prijzen. In ons assortiment hebben we alles bij de hand wat binnen enkele minuten kan worden gebruikt voor stimulatie. Of de vibrators nu anaal of op de clitoris moeten worden gebruikt, deze handzame apparaten zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor plezierige hoogtepunten. Een vibrator kan optimaal worden ingezet en ingebracht door de zachte bewegingen. U heeft de mogelijkheid om precies dat punt te bereiken dat u bijzonder plezierige gevoelens bezorgt. Ook qua ontwerp komt u bij ons niets tekort. Of het nu opvallende kleuren, zwart of wit betreft, de vibrator ligt niet alleen goed in de hand maar ziet er ook aantrekkelijk uit. Overigens hoeft hij niet altijd aan een penis te doen denken. Kent u al de liefdesmossel? Deze is ideaal voor de stimulatie van de clitoris.

De vibrator in zijn verschillende varianten

Bij ons zult u snel merken dat er een zeer grote keuze is als u op zoek bent naar een vibrator. U kunt kiezen voor een heel klassieke uitvoering en kiezen voor een product van siliconen dat de vorm heeft van een fallus. U kunt echter ook kiezen voor onze "Flores Piccolo"-variant, waarbij u meteen nog extra stimulatie op het apparaat hebt. Ook de mini-massagers, die zich uitstekend anaal laten gebruiken, zijn zeer populair. Met de luxe vibrator krijgt u een bijzonder hoogwaardig model dat u in het liefdesspel kunt gebruiken. Met zo'n ruime keuze zult u zeker geen moeite hebben om een vibrator naar uw wensen te vinden of misschien te beslissen over een model dat u graag cadeau zou willen doen.

Vibrator of massagemiddel - de keuze is aan u

Misschien bent u wel helemaal niet op zoek naar vibrators voor stimulatie, maar naar een massagemiddel dat u voor het hele lichaam kunt gebruiken. Vooral de rug en de nek van veel mensen zijn zo gespannen dat het goed zou zijn om regelmatig een shiatsu-massage te ondergaan. Als u daar geen tijd voor heeft en thuis ook geen massagemstoel heeft, dan hebben wij de perfecte oplossing voor u. Een geweldig massagemiddel is onze shiatsu-massagestoelhoes, waarmee u van elke stoel een massagemstoel kunt maken. De massagemat is snel opgebouwd en kan dan meteen worden gebruikt. Het stimuleert precies de punten die vaak voor pijn zorgen. Neem gerust de tijd en gun uzelf de mogelijkheid om uw lichaam te ontlasten en gewoon een paar minuten van de massage te genieten. Met de mat kunt u overigens ook uw auto uitrusten en uzelf laten masseren tijdens het rijden.