Ontvang nu €5 korting* - Voordeelcode: BESPAREN5

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 26-05-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Theedoeken

9 artikel(en)
Sorteren op

Theedoeken: veelzijdige keukenhulpen

Theedoeken zijn uiterst veelzijdig en handig. U kunt ze gebruiken om borden, pannen, glazen en andere oppervlakken af te drogen. Theedoeken worden echter ook gebruikt om hete gerechten van het fornuis of uit de oven te halen, gemorste vloeistoffen op te ruimen, groenten, kruiden of fruit te drogen en voedsel af te dekken. Ze dienen als servetten en zijn handige textiele metgezellen bij het barbecueën of picknicken. Altijd een schone theedoek bij de hand hebben, bespaart het gebruik van papieren handdoeken en is milieuvriendelijk. U heeft tal van opties als het gaat om het kiezen van theedoeken. We bieden u ook praktische sets aan. Neem rustig de tijd om in onze winkel rond te kijken, kies de producten die uw voorkeur hebben en bestel ze eenvoudig online.

Ruime materiaalvariatie bij theedoeken

Microvezeldoeken zijn uitstekend geschikt voor de keuken, omdat de samenstelling van zeer kleine vezels helpt bij het gemakkelijk opnemen van stof en vuil. Ze zijn zeer absorberend en laten glazen vlekkeloos drogen. Katoen is het meest gebruikte materiaal. Katoenen theedoeken zijn veelzijdig, zacht en bij juist gebruik zeer absorberend. Doeken met een dichtere weefselstructuur zijn over het algemeen duurzamer en bieden een hogere absorptiecapaciteit. Naast katoen is bamboe een ander geweldig materiaal. Omdat het van nature antischimmel en antibacterieel is, is het ideaal voor theedoeken en zorgt het voor extra hygiëne bij dagelijkse huishoudelijke taken. Theedoeken van linnen zijn dunner dan katoenen doeken en worden eerder gebruikt om servies te polijsten. Onze theedoeken zijn niet alleen praktisch, maar geven uw keuken ook een persoonlijke charme. Ze zijn verkrijgbaar in tal van kleuren, decoraties en texturen, passend bij elk seizoen en elke keukeninrichting. Met handig accessoires zoals naadloze ophanglussen kunnen ze eenvoudig aan speciaal daarvoor bestemde haken worden gehangen.