Profiteer van gratis verzending* - Voordeelcode: VERZENDING5

Voorwaarden

*U ontvangt de tegoedbon voor de verzendkosten vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 eenmalig bij een bestelling tot en met 06-06-2024. Vrachtkosten zijn hiervan uitgezonderd. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen.

logo

Pannenlappen & ovenwanten

3 artikel(en)
Sorteren op

Pannenlappen & Ovenwanten: Onmisbaar voor veiligheid in uw keuken

Er zijn enkele keukenhulpmiddelen die eenvoudigweg onmisbaar zijn om veilig te werken in de keuken. Hieronder vallen ook pannenlappen en ovenwanten, die ervoor zorgen dat u uw vingers niet verbrandt aan hete schalen, potten en bakplaten. Ze houden de hitte weg van uw handen en bieden zo belangrijke bescherming tegen brandwonden. Ovenwanten met een langere steel bedekken ook de pols en delen van de onderarm, zodat ook deze lichaamsdelen passend beschermd zijn wanneer u met warme gerechten werkt. Speciaal voor het vasthouden van hete bakplaten zijn er extra grote maxi-pannenlappen die de voorkant van de plaat volledig bedekken en u zo beschermen tegen uw lichaam. Bovendien zijn vooral magnetronbestendige ovenwanten en pannenlappen ideaal om hete gerechten uit de magnetron te halen. Tegelijkertijd bieden ze uitstekende bescherming tegen kou als u bevroren voedsel uit de vriezer wilt halen.

Moderne materialen voor optimale hittebescherming

Bij ons vindt u ovenwanten van veel verschillende materialen. Klassiekers zijn handschoenen van katoen, meestal met geïntegreerde voering en stiksels. Modellen van neopreen zijn ook bestand tegen hogere temperaturen. Bovendien zijn ze waterdicht en bestand tegen olie. Ons assortiment wordt aangevuld met ovenwanten van siliconen, die extreem hittebestendig zijn. Er zijn ook combimodellen beschikbaar die dienen als ovenwant en vaatdoek in één. Dankzij noppen aan de binnenkant van de handschoen kunt u de handschoen gebruiken als afwaskussen. Bijzonder handig zijn modellen met ophanglus. Deze handschoenen kunt u naast het fornuis aan een haak hangen en heeft u ze altijd bij de hand wanneer dat nodig is. Door hun aantrekkelijke kleuren en ontwerpen voegen de handschoenen ook een decoratief accent toe aan uw keuken.

Ovenwanten bestellen in handige sets

Ovenwanten en pannenlappen worden vaak aangeboden in sets die perfect op elkaar zijn afgestemd qua kleur en ontwerp. Sommige sets bevatten ook een keukenschort. Zo is niet alleen de nodige hittebescherming gegarandeerd, maar blijft uw kleding ook vrij van vlekken tijdens het koken.