Bestel nu en betaal geen verzendkosten* - Code: APRIL2024

Voorwaarden

*U ontvangt de tegoedbon voor de verzendkosten vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 eenmalig bij een bestelling tot en met 18-04-2024. Vrachtkosten zijn hiervan uitgezonderd. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen.

logo

Sluitclips

8 artikel(en)
Sorteren op

Sluitclips houden uw voorraad vers

Sluitclips zorgen voor een veilige en snelle sluiting van zakken en zakjes. Deze handige bewaarklemmen zijn vervaardigd uit materialen zoals siliconen en plastic, die geschikt zijn voor voedselcontact en gemakkelijk te reinigen zijn. Ze doorstaan moeiteloos vrieskou in de diepvries, komen in contact met warm voedsel en kunnen in de vaatwasser worden gereinigd. Daarom zijn ze ideaal voor het afsluiten van bewaar- en diepvrieszakken. Ze kunnen bijvoorbeeld ook worden gebruikt als sluitingen voor zakken waarin u zaden, schroeven, knutselmateriaal, enz. bewaart.

Sluitclips verlengen de houdbaarheid van uw voedsel, omdat ze zakken luchtdicht afsluiten en bacteriën buiten houden. Zo beschermen ze uw voorraad ook tegen besmetting door kiemen en ongedierte. Bovendien zorgen de zakclips ervoor dat de volle smaak van uw voedsel en het volle aroma van uw kruiden behouden blijven. De clips kunnen strak boven het vulniveau van de zak worden bevestigd, wat zorgt voor een luchtdichte, aromabeschermende opslag. In ons uitgebreide assortiment vindt u sluitclips in verschillende kleuren en ontwerpen.