Ontvang nu € 5 korting* - Voordeelcode: BESPAREN5

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 23-06-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Perkranden

23 artikel(en)
Sorteren op

Beplantingsrand - Koopgids

Welke soorten beplantingsranden zijn er?

Beplantingsranden zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, voornamelijk onderscheiden door hun uiterlijk en het materiaal waaruit ze zijn gemaakt. Elk materiaal heeft specifieke eigenschappen en voordelen die u in overweging moet nemen bij uw aankoopbeslissing:

Kunststof

Een kunststof rand is de meest betaalbare optie en is verkrijgbaar in verschillende kleuren, vormen en maten. Het is gemakkelijk te installeren, kan wortelgroei effectief blokkeren en is zeer flexibel, waardoor het op bijna elke gewenste locatie kan worden gebruikt. Ze worden vooral vaak gebruikt langs gazonranden.

Hout

Beplantingsranden van hout zijn ook flexibel en verkrijgbaar tegen een redelijke prijs. Ze zijn beschikbaar in vele variaties en onderscheiden zich door hun natuurlijke uitstraling, die gezelligheid en warmte uitstraalt. Hierdoor passen ze naadloos in de tuininrichting.

Metaal

Beplantingsranden van metaal zijn gemakkelijk te installeren, duurzaam en zeer effectief bij het blokkeren van wortelgroei. Met verschillende ontwerpen kunnen prachtige effecten worden bereikt, waardoor de rand een echte blikvanger en decoratief element wordt.

Beton

Beton als materiaal voor beplantingsranden is niet alleen betaalbaar, maar ook bijzonder weerbestendig en daardoor zeer duurzaam. Ook deze randen zijn verkrijgbaar in verschillende variaties, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij uw persoonlijke smaak past.

Steen / Natuursteen

Ook steen is een natuurlijk materiaal dat in elke tuin past en vanwege zijn duurzaamheid uitstekend geschikt is als beplantingsrand. Dankzij de talloze variaties en het unieke uiterlijk kunt u individuele beplantingsranden op maat maken naar wens.