Ontvang nu €5 korting** - Voordeelcode: BESPAREN5

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 23-06-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Leesloepen

9 artikel(en)
Sorteren op

De leesloep heeft veel voordelen

De leesloep is een handige hulp wanneer de ogen met de jaren slechter worden en niet alles meer zo gemakkelijk te lezen is. Met deze leeshulp hoeft u niet meteen naar de oogarts te gaan, maar kunt u uzelf helpen als u alleen problemen heeft bij het lezen. Leg hem gewoon altijd binnen handbereik en u kunt meteen aan de slag.

De leesloep staat ook bekend als leesglas of leeshulp en kan u helpen om de wazige tekst beter te ontcijferen. Zelfs als het verhaal in het boek nog zo spannend is of u wilt weten welke aanbiedingen er in de supermarkt zijn, als de letters en afbeeldingen wazig worden, is lezen gewoon vermoeiend. Handige hulpmiddelen op dit gebied zijn leeshulpmiddelen zoals de leesloep uit ons assortiment. Hier heeft u de keuze uit verschillende modellen. Het vergrootglas is handig in de vorm van een typische loep die u in uw hand kunt nemen en boven het gebied kunt houden dat u wilt vergroten. U kunt echter ook kiezen voor een loepbril met een frame. De bril heeft als voordeel dat u beide handen vrij heeft. U zet de bril gewoon op uw neus en kunt meteen beginnen met lezen. Als u hem niet meer nodig heeft, bergt u hem op in het etui en kunt u de leesloep gewoon aan de kant leggen.