Hotline 0115-64 07 77

Koop op Rekening

Veilig winkelen (SSL)

ContactCatalogus aanvragenDirect uit de catalogus bestellen
Menu

U heeft nog geen artikel toegevoegd

Verzendkosten
0,00 €
Totaal  Incl. BTW.
0,00 €

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 10-07-2022. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

Knutselen & handwerken

(30 items)
Meer weergeven

Deze knutselspullen heeft u nodig voor uw volgende DIY-project!


Knutselen: vanaf de kleuterschool zijn we er al mee bekend. Het is ontspannend en de perfecte manier om lekker uw creativiteit te uiten. En knutselen hoeft ook helemaal niet moeilijk of duur te zijn! Met al een paar knutselspullen of handwerkartikelen kunt u aan de slag om de mooiste creaties maken.

Welke knutselspullen zijn er?


Er zijn veel verschillende knutselbenodigdheden te koop. Zo heeft u aan alleen papier, plakband en een schaar genoeg om u eigen slingers en decoratie te maken voor het volgende feestje. Met verf en een schilderdoek, kunt u een mooi, uniek schilderij maken. Deze zal zeker uw woonkamer nog meer opfleuren.

Er zijn veel verschillende knutselspullen en handarbeid materialen om te ontdekken. Er zijn wel een paar algemene categorieën om over te vertellen. Deze vormen een goede basis voor uw knutselspullen collectie:

  • Lijm, plakband en tape. Deze drie zijn onmisbaar om uw creaties goed aan elkaar te plakken. Zo voorkomt u dat ze in elkaar vallen.
  • Gekleurd papier en karton. Met alleen al papier in een leuke kleur, kunt u slingers, hoedjes en vrolijke placemats maken. Hierdoor wordt het volgende feestje van uw kinderen (of uzelf!) een nog groter succes.
  • Verf en kwasten. Plakkaat verf, waterverf, olieverf… elke van deze drie geeft een heel ander soort schilderij als resultaat. Kies vooral de verf die het beste bij uw stijl van schilderen past. En de bijpassende kwasten natuurlijk.

Welke handwerkartikelen zijn er?


Alhoewel knutselen en handwerk vaak gezien worden als synoniemen, zijn het toch verschillende activiteiten. Onder knutselen valt vooral het creatief bezig zijn met papier, karton en handarbeid materiaal zoals klei. Handwerk is meer breien, borduren en haken. Voor deze handwerk vormen heeft u ook speciale handarbeid spullen nodig. Te bestellen in de knutselspullen online winkel:

  • Breien. Met alleen al een bolletje wol en twee breinaalden als handenarbeid materiaal, kunt u al breiend zelf mooie, textiele items maken.
  • Haken. Hiermee maakt u, door het lussen van de garen, verschillende textiele items. U heeft alleen maar een haaknaald en garen nodig.
  • Borduren. Borduren is meer een decoratieve activiteit dan breien en haken. Bij borduren versiert u een al bestaand kleed of kussen met een mooi patroon. Borduurpakketten zijn een goede eerste stap voor de beginnende borduurder.

De mentale voordelen van knutselen


Naast dat knutselen gewoon heel leuk is, is het ook heel goed voor uw mentale gezondheid en plezier. Verschillende onderzoeken hebben uitgewezen dat uw creativiteit uiten door middel van verschillende knutseltechnieken, een heel positief effect heeft. Vooral op uw kwaliteit van leven. Zo zorgt bijvoorbeeld naaien ervoor dat uw welzijn verbeterd. Dit komt door het toenemen van trots en plezier tijdens het maken van eigen kleding.

Knutselen helpt ook met de afname van stress en bezorgdheid. Vooral breien helpt hierbij. Dit komt doordat breien meerdere zintuigen prikkelt, veel herhaling vereist en uiteindelijk een product oplevert waar u trots op kunt zijn. De combinatie van herhaling en gefocust bezig zijn, zorgt ervoor dat u al uw aandacht bij het breien moet houden. Hierdoor werkt knutselen als een vorm van mindfulness. Ook borduren kan op dezelfde manier mindful werken.

Kortom, er zijn genoeg redenen om zelf eens aan de slag te gaan met knutselen en de nodige knutselartikelen te kopen. In de online knutselwinkel van Huis-en-Comfort, kunt u eenvoudig en snel online knutselspullen kopen. Ook knutselmateriaal vindt u hier online en kunt u gemakkelijk bestellen.