Ontvang nu €5 korting** - Voordeelcode: BESPAREN5

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 23-06-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Glijmiddel

6 artikel(en)
Sorteren op

Smeermiddel als handige hulp

Smeermiddel kan een belangrijke bondgenoot zijn tijdens seks. Veel koppels ervaren het probleem van onvoldoende natuurlijke smering, wat kan leiden tot pijn tijdens geslachtsgemeenschap en het belemmeren van genot. Wanneer het liefdesspel moet worden onderbroken, zijn beide partijen teleurgesteld en vragen ze zich af wat er kan worden veranderd.

Smeermiddel wordt vaak verkocht in de vorm van een gel en kan eenvoudig worden geïntegreerd in het liefdesspel. Als u twijfelt over de verdraagbaarheid van het smeermiddel, kunt u informatie vinden in een testrapport. Veel van deze producten worden tegenwoordig op waterbasis geproduceerd en zijn verrijkt met aloë of andere beschermende stoffen. Ze vormen dus geen bedreiging voor de gezondheid van zowel vrouwen als mannen en veroorzaken geen irritatie of problemen. Smeermiddelen hoeven de erotiek niet te onderbreken. Het volstaat om ze tijdens het liefdesspel aan te brengen voordat de daadwerkelijke gemeenschap plaatsvindt. Ze kunnen ook worden gebruikt met erotische speeltjes. U kunt gerust spaarzaam omgaan met smeermiddel, want het is bijzonder effectief en meestal is een kleine hoeveelheid voldoende om het plezier niet te onderbreken en de seks te ondersteunen.

Ons assortiment smeermiddelen

Als u op zoek bent naar een hoogwaardige gel die u kunt gebruiken tijdens seks, kunt u kiezen uit ons assortiment. Onze biologische glijmiddel is bijzonder populair, omdat het vrij is van olie en daarom veilig samen met condooms kan worden gebruikt. Omdat het op waterbasis is, is het vrij van vet en kan het gemakkelijk worden afgewassen met water. Zo kunt u het smeermiddel zonder problemen van uw lichaam verwijderen. In geval van ernstige vaginale droogheid tijdens seks, biedt het glijmiddel van LUBEXXX ondersteuning. Dit is een zuinig smeermiddel dat niet plakt en bijzonder vriendelijk is voor de huid. Overigens, als u glijmiddel in gelvorm niet prettig vindt, kan glijcrème wellicht een goede keuze voor u zijn. Het is de moeite waard om wat te experimenteren en te beslissen wat het beste bij u past.

Smeermiddel en andere accessoires voor erotiek

Waarschijnlijk heeft u nog nooit gehoord van een penisactiverende crème in verband met erotische cosmetica. Toch kan het, als aanvulling op smeermiddel, een goede keuze zijn. De crème wordt rechtstreeks op de penis aangebracht en stimuleert de bloedcirculatie en verhoogt het gevoel van vitaliteit. Dit maakt de geslachtsgemeenschap nog plezieriger. De crème kan dus het plezier verder versterken. Ook zeer geliefd is onze Indiase geurcrème, die wordt gebruikt voor stimulatie van de clitoris. Het kan de kans op een orgasme verhogen. Overigens, als u graag kleine speeltjes in bed gebruikt, is het belangrijk om vibrators en massageapparaten regelmatig schoon te maken en te ontdoen van smeermiddel. Hier kan het handig zijn om ons reinigingsspray te gebruiken om de hygiëne op deze manier te bevorderen. De desinfectie kan worden gebruikt voor producten van leer, latex en siliconen, is eenvoudig in gebruik en reinigt grondig.