Ontvang nu €5 korting* - Voordeelcode: BESPAREN5

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 26-05-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Broodroosters

7 artikel(en)
Sorteren op

Aankoopadvies - Broodrooster

Welke soorten broodroosters zijn er?

Broodroosters zijn keukenapparaten voor het roosteren, opwarmen en ontdooien van toast, gewoon brood of broodjes. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en ontwerpen, zodat er voor elke behoefte een geschikt apparaat is. Over het algemeen kunnen de verschillende modellen worden onderscheiden op basis van het aantal en de grootte van hun roostersleuven:

Tweesleufsbroodrooster (ook wel compacte broodrooster genoemd): het roosteren van toast in twee afzonderlijke, naast elkaar geplaatste roostersleuven, elk met ruimte voor 1 tot 2 sneetjes brood.

Lange sleuven broodrooster: roostering in extra lange roostersleuven, met ruimte voor maximaal 4 normale sneetjes toast of 2 Amerikaanse sneetjes.

Viersleufsbroodrooster (ook wel XXL-broodrooster genoemd): een combinatie van de tweesleufsbroodrooster en de lange sleuven broodrooster, met de mogelijkheid om in zijn vier sleuven maximaal 4 Amerikaanse sneetjes tegelijk te roosteren.

Een bijzondere variant is de tosti-ijzer (ook wel tosti-maker genoemd). Hiermee kunt u knapperige tosti's bereiden die u naar uw eigen smaak kunt beleggen. Populair zijn tosti's met salami of ham in combinatie met kaas, die smelt door de hitte en de twee toastschijven samenhoudt.