Ontvang nu € 5 korting* - Voordeelcode: PROFITEER5

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 07-07-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

of ontvang nu € 10 korting* - Voordeelcode: PROFITEER10

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 10 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 69 bij een bestelling tot en met 07-07-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Tafelgrills & fonduesets

11 artikel(en)
Sorteren op

Koopgids - Tafelgrills & Raclettes

Wat kun je grillen op een tafelbarbecue?

Over het algemeen kunt u op een tafelgrill alles grillen wat u ook op een normale barbecue zou bereiden. Of het nu gaat om steak, worstjes, vis, gevogelte of groenten, voor een tafelgrill is dit allemaal geen probleem. Sterker nog, omdat u de temperatuur individueel kunt instellen, kunt u elk gerecht nauwkeurig bereiden en perfect garen. De instelling gebeurt, afhankelijk van het model, via een regelaar of door op een overeenkomstige knop te drukken.

Tip: Het is moeilijk te voorspellen hoeveel gegrild voedsel er wordt geconsumeerd. Als vuistregel geldt echter dat u minstens 250 g vis of vlees per persoon moet plannen. Als uw gasten echte fijnproevers zijn en liever meer van de grill dan van de bijgerechten eten, moet u eerder rekenen met maximaal 450 g grillgerechten.

Een bijzondere vorm van tafelgrills zijn zogenaamde contactgrills. Deze variant lijkt qua uiterlijk op een tosti-ijzer, omdat ze een deksel hebben dat ook is uitgerust met een grillplaat. Het grote voordeel hiervan is dat u het voedsel tegelijkertijd aan beide zijden kunt grillen - ideaal voor een sappige steak, heerlijke plakjes groenten of zelfs burgerpatties waarmee u een smakelijke hamburger of cheeseburger kunt bereiden.