Helaas, uw browser is verouderd. Gelieve uw browser te actualiseren om een correcte weergave te krijgen.

Hotline 0115-64 07 77

Koop op Rekening

Veilig winkelen (SSL)

ContactCatalogus aanvragenDirect uit de catalogus bestellen
Menu

U heeft nog geen artikel toegevoegd

Verzendkosten
0,00 €
Totaal  Incl. BTW.
0,00 €

*U ontvangt de tegoedbon voor de verzendkosten van € 4,99 eenmalig vanaf een minimale bestelwaarde van € 35 bij een bestelling tot en met 18-12-2021. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. Vermeld bij uw bestelling uw voordeelcode, dan kunnen wij de verzendkosten crediteren. Graag uw begripvoor het feit dat de tegoedbon niet geldig is op reeds geplaatste bestellingen.
**Let op: Bestellingen met de betaalwijze vooruitbetaling zijn niet mogelijk. Houd rekening met de beschikbaarheid van het artikel en de leveringsinformatie. Op voorwaarde van goede kredietwaardigheid. De volgende betaalwijzen zijn mogelijk: creditcard, PayPal, Acceptgiro, iDEAL. Walz Leben & Wohnen GmbH is niet aansprakelijk in geval van overmacht of gebeurtenissen die het voor ons moeilijk of onmogelijk maken om diensten en prestaties te leveren.

1-euro winkel

(3 items)
Meer weergeven

1 Euro Shop – Aanbiedingen beperkt in de tijd

Soms mag het rustig een beetje goedkoper zijn, zoals in onze 1 Euro Shop. Ook in ons assortiment hebben wij steeds weer betaalbare koopjes voor u uitgezocht, die u zeer zeker plezier zullen doen. De Eén Euro Shop is zo opgebouwd dat er hier geen enkel product is dat meer dan één euro kost. Dit concept is in Duitsland zeer geliefd en maakt een voortdurende expansie door. Maak gebruik van deze mogelijkheid en kom zo nu en dan voorbij om u over het actuele aanbod te informeren.

Er zijn veel goede redenen om naar een koopje uit te kijken, maar eigenlijk heeft men geen reden nodig. Leun daarom achterover en ontdek onze aanbiedingen die hier voor korte tijd online zijn. Er zijn veel koopjes waarmee onze klanten zeer blij waren. Onze poncho voor noodgevallen uit onze 1 Euro Shop heeft zich als zeer praktisch bewezen. Waarschijnlijk was u ook wel eens onderweg en had u er niet op gerekend dat het plots zou gaan regenen. Met de poncho voor noodgevallen, die zich klein laat verpakken, heeft u altijd een optimale bescherming bij de hand en u betaalt er in onze 1 Euro Shop niet meer dan één euro voor.

Meer aanbiedingen uit de 1 Euro Shop

Een praktisch hulpje uit onze Eén Euro Shop is ook de poetsspons, die twee functies tegelijk combineert. Ze is zo geconcipieerd dat ze met een kern uit roestvrij staal voor het reinigen van kookpotten kan worden gebruikt. De buitenste ring is zacht gehouden en is optimaal voor de fijne reiniging. In de keuken heeft u met dit model uit onze 1 Euro Shop een echt onontbeerlijk hulpje bij de hand, dat u kunt gebruiken. Overigens: Bij deze gunstige prijs is het de moeite om een kleine voorraad aan te schaffen. Zo hoeft u zich niet te ergeren wanneer u een nieuwe spons nodig heeft maar er geen bij de hand heeft.

1 Euro Shop – Koopjes voor ieders smaak

Onze 1 Euro Shop heeft voor elke smaak het gepaste product en hier kunt u zelfs praktische geschenken vinden. Onze multi-strandband is reeds zeer geliefd bij jonge vrouwen, omdat hij zowel praktisch als modern is en zeer eenvoudig kan worden gebruikt. De klassieker voor het strand wordt snel iets wat u altijd bij zich heeft en dat niet alleen op het strand. Met de speciale kam doet u een plezier aan iedereen die er zich aan ergert dat hij/zij niets bij zich heeft om het haren goed te doen. Zowel mannen als vrouwen kennen dit probleem en zoeken hier al lang naar een oplossing. Omdat wij steeds opnieuw producten in onze onlineshop in prijs verminderen, heeft de 1 Euro Shop een wisselend assortiment. Wanneer u ons bezoekt of wanneer u op zoek bent naar een of andere aanbieding, kunt u rustig eens in de1 Euro Shop kijken en zien of er iets voor u bij is. Tip: Regelmatig moet men in de 1 Euro Shop ook snel zijn omdat de aanbiedingen zeer in trek zijn.