Ontvang nu €5 korting** - Voordeelcode: BESPAREN5

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 23-06-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Tafellopers

54 artikel(en)
Sorteren op

U hebt 40 van 54 artikelen bekeken.

Koopgids - Tafellopers

Welke soorten tafellopers zijn er?

Tafellopers zijn smalle tafelkleden die meestal alleen een (meestal het middelste) deel van de tafel bedekken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, die vooral verschillen in het materiaal waaruit ze zijn gemaakt, maar ook in hun grootte (lengte, breedte), snit en natuurlijk hun ontwerp / patroon, net als bijna alle huishoudtextiel.

Materialen die worden gebruikt zijn voornamelijk katoen, linnen en polyester, waarbij elk van deze materialen specifieke voordelen heeft waaruit u kunt kiezen. Ook de grootte is een kwestie van smaak, maar u moet zich daarbij wel richten op de tafelmaat om een visueel samenhangend geheel te creëren. Hetzelfde geldt voor patronen en kleuren. Motieftafellopers, die geschikt zijn voor Pasen en Kerstmis, zijn bijzonder populair. Daarnaast zijn er ook neutrale patronen die de tafel ongeacht het seizoen kunnen versieren.

Er zijn ook verschillende soorten tafellopers: naast de klassieke rechthoekige variant zijn modellen met een puntige afwerking erg populair. Ze zien er erg elegant uit en geven een feestelijk gedekte tafel dat beetje extra.