Profiteer van gratis verzending* - Voordeelcode: VERZENDING5

Voorwaarden

*U ontvangt de tegoedbon voor de verzendkosten vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 eenmalig bij een bestelling tot en met 06-06-2024. Vrachtkosten zijn hiervan uitgezonderd. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen.

logo

Strijkplankhoezen

3 artikel(en)
Sorteren op

Aankoopgids - Strijkplankhoezen

Strijkplankhoezen voor de beste strijkresultaten

Laat me beginnen meteen te zeggen: Niet alle strijkplankhoezen zijn gelijk. De verschillen in strijkplankhoezen zijn niet alleen te zien in het ontwerp, maar vooral in de details. Deze details omvatten de maat, de manier waarop de hoes aan de strijkplank wordt bevestigd, evenals de materiaalsamenstelling en de kwaliteit.

Hier zult u ontdekken welke soorten strijkplankhoezen beschikbaar zijn en welke hoes het beste bij uw strijkplank past. Naast een goede strijkijzer heeft de strijkplankhoes een belangrijke functie bij het gemakkelijk strijken en kan het de klus aanzienlijk vereenvoudigen.