Ontvang nu € 5 korting* - Voordeelcode: PROFITEER5

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 28-04-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

Of ontvang nu € 10 korting* - Voordeelcode: PROFITEER10

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 10 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 69 bij een bestelling tot en met 28-04-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Massagestoelen

3 artikel(en)
Sorteren op

Aankoopadvies - Massagestoelen

Wat kunnen massagestoelen?

Massagestoelen lijken op het eerste gezicht op gewone tv-fauteuils of relaxstoelen, maar ze zijn veel meer dan zitmeubels. Want van binnen bevatten ze heel wat elektronica, met - afhankelijk van het model - rollen, kneedkussens en luchtkussens. Ze zorgen ervoor dat de stoel zijn heerlijke massagemogelijkheden kan vervullen. Deze massagemogelijkheden kunnen verschillende positieve effecten hebben, zoals merkbare verlichting van de nek- en schoudergebieden, het opbouwen en versterken van spieren, en het verstevigen van het bindweefsel. De precieze functies van een massagestoel variëren afhankelijk van het betreffende model.

Opmerking: Als u last heeft van ernstige lichamelijke klachten, dient u voor gebruik van een massagestoel contact op te nemen met uw behandelend arts. Een massagestoel kan geen professionele fysiotherapeutische behandeling vervangen.

Bij mildere klachten kan een massagestoel echter zorgen voor aangename verlichting en ontspanning van gespannen spieren, wat even rustgevend is voor lichaam en geest. Hiervoor biedt hij verschillende programma's aan, variërend van een eenvoudige trillingsmassage tot de populaire Shiatsu-massage. Sommige modellen hebben bovendien extra functies, zoals een ingebouwde verwarming of een MP3-speler, waarmee u tijdens de ontspannende massage muziek kunt beluisteren of luisterboeken kunt afspelen, zodat u nog beter kunt ontspannen.