Ontvang nu € 5 korting* - Voordeelcode: PROFITEER5

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 07-07-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

of ontvang nu € 10 korting* - Voordeelcode: PROFITEER10

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 10 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 69 bij een bestelling tot en met 07-07-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Lantaarns

11 artikel(en)
Sorteren op

Aankoopadvies - Lantaarns

Waar moet ik op letten bij het kopen van een lantaarn?

Bij de aankoop van een lantaarn is uw persoonlijke smaak de eerste overweging. Houdt u van een rustieke, romantische of juist moderne stijl? Met ons uitgebreide assortiment aan verschillende stijlen bieden wij het juiste model voor elke interieurstijl. Naast het ontwerp is de verlichtingswijze een belangrijke overweging bij het kiezen van een lantaarn. Als u de lantaarn wilt gebruiken met energiebesparende en veilige LED-verlichting in vergelijking met kaarsen, overweeg dan de aanschaf van een LED-lantaarn. Deze lantaarns zijn voorzien van ingebouwde verlichting; u hoeft alleen nog batterijen aan te schaffen en te plaatsen voor sommige modellen. Vindt u LED-lampen prettig, maar wilt u niet zonder het gezellige flikkeren van een open vlam zitten? Dan is een lantaarn met knipperende LED's een uitstekend alternatief. Dankzij moderne technologie kunnen deze LED's het fascinerende dansen van vlammen zeer realistisch nabootsen en zo de warme sfeer van een open vuur naar uw woonkamer brengen.

Als u een voorkeur heeft voor een klassieke uitstraling en niet zonder een echte vlam wilt, dan is een lantaarn van metaal of een glazen lantaarn een goede keuze. Beide materialen zijn hittebestendig en bieden uitstekende bescherming tegen open vuur. Afhankelijk van of u grote kaarsen of theelichtjes in de lantaarn wilt gebruiken, dient u ook op de afmetingen te letten. In de beschrijving van alle lantaarns in het assortiment van Huis & Comfort vindt u informatie over de hoogte, breedte en diepte. Als u de lantaarn vooral als decoratief object wilt gebruiken, bijvoorbeeld als onderdeel van uw kerstversiering in de kast of op de vensterbank, overweeg dan wellicht een lichtobject zoals de sneeuwlantaarn uit onze winkel. In het interieur van deze lantaarn bevindt zich een winters besneeuwd landschap met de Kerstman en een kind, dat op een zeer sfeervolle wijze wordt belicht door de ingebouwde LED-verlichting, vergelijkbaar met een sneeuwbol.