Ontvang nu €5 korting* - Voordeelcode: BESPAREN5

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 26-05-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Cosmetica

30 artikel(en)
Sorteren op

Ontdek onze online cosmetica winkel

Onze online cosmetica winkel heeft zoveel interessante en spannende producten voor u klaarstaan dat u bij ons zeker geweldige hulpmiddelen zult vinden. Cosmetica is een breed veld en vaak weten we niet eens welke geweldige producten er zijn die snel en eenvoudig in het dagelijks leven kunnen helpen. Daarom hebben we in onze online cosmetica winkel een selectie van producten samengesteld die u misschien nog niet kende.

Vaak zijn het de kleine dingen die ons storen bij de dagelijkse verzorging. Het juist kammen van het haar, het verzorgen van de huid, de gezichtsreiniging - er zijn tegenwoordig zoveel producten dat we in de war raken over wat goed is voor de huid. Onze producten uit de online cosmetica winkel zijn van hoge kwaliteit en goed verdraagbaar. Wat dacht u ervan om Egyptische aarde te gebruiken om uw gezicht te verzorgen? Of u kunt kiezen voor producten uit de online cosmetica winkel verrijkt met arganolie. Dagelijkse reiniging is een belangrijk proces om uw huid te laten herstellen. Speciale preparaten kunnen met name oudere huid helpen voldoende gehydrateerd te blijven.