Ontvang nu € 5 korting* - Voordeelcode: BESPAREN5

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 23-06-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Effectieve bescherming tegen insecten – voor binnen en buiten

Insektenschutz
Insektenschutz

Horren voor deuren en ramen incl. toebehoren

Nu alle horren en toebehoren ontdekken

Duurzaam

Kleine Löcher und Risse in Ihrem eingebauten Fliegengittern können einfach und schnell selbst repariert werden!

Bescherming tegen insecten voor binnen en buiten

Wenn Sie Insekten von Ihrem Essen fernhalten, aber nicht fangen möchten, helfen besonders gut sogenannte Speiseschirme oder Glasabdeckungen!
Sowohl in Ihren vier Wänden als auch im Draußen im Garten eignen sich Citronella Kerzen oder auch Räucherstäbchen hervorragend, um sich vor stechenden Insekten zu schützen. Der zitronig-wohltuendem Duft von Citronella erfrischt die Raumluft, beseitigt störende Gerüche und vertriebt Insekten!
Ontdek onze insectenvallen

Dierenverjagers

Ontdek nog meer producten om dieren te verjagen

Een plaats voor insecten

Richten Sie tierischen Gartenbewohnern und -besuchern einen eigenen Bereich in Ihrem Garten ein. Von vielen Arten profitieren Sie als Gärtner und tun gleichzeitig etwas für die Umwelt!
Ontdek nog meer insectenhotels

Ontdek nog meer themawerelden

Aankoopadvies - Bescherming tegen insecten - Insectenwerende middelen

Waarvoor zoekt u insectenbescherming?

De zomer zou zo mooi kunnen zijn, als er niet die muggen, vliegen en wespen waren die u overdag lastigvallen en 's nachts uw slaap verstoren. Zodra de insecten een weg naar binnen hebben gevonden, is het vaak moeilijk om ervan af te komen. Wie ooit heeft geprobeerd een mug te vangen terwijl hij halfslapend was, kent het probleem. Daarom is het het beste om ongewenst bezoek helemaal niet binnen te laten.

Maar juist in de zomer, wanneer het buiten warm is, staan ramen en deuren vaak open om de zwoele zomerlucht binnen te laten. In dit geval kan alleen een vliegenscherm bescherming bieden tegen deze plaaggeesten. Hier zijn er vliegenschermen voor ramen, maar ook vliegenschermen voor deuren (bijvoorbeeld voor balkondeuren, terrasdeuren of kelderdeuren) in verschillende varianten beschikbaar. Vooral populair zijn magneetgordijnen, die niet alleen een uitgebreide bescherming bieden tegen insecten, maar ook eenvoudig te bevestigen zijn. Voor extra bescherming tegen de kleine bloedzuigers in de slaapkamer zijn speciale gordijnen rondom het bed ideaal. Maar wat als de muggen & co. op andere manieren het huis zijn binnengekomen? Ook voor dit geval heeft Huis & Comfort de juiste insectenwerende middelen klaarliggen.