15% korting* – Het is bijna Moederdag - Voordeelcode: MOEDER15

Voorwaarden

*Uw korting van 15% is slechts eenmalig geldig bij een aankoopbedrag van minimaal € 39 en een bestelling voor of op 05-05-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de korting te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De korting kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Raclette-Flammkuchen

Raclette Flammkuchen

Zubereitungszeit:  15 Min. Vorbereitung + 10 Min. pro Flammkuchen | Schwierigkeitsgrad: Mittel | Portionen: 4

Zutaten

Für den Belag:

  • 150g Crème Fraîche

  • 200 g Sauerrahm

  • 1 Zwiebel

  • 2 Frühlingszwiebeln

  • 200 g Speck

  • 100 g Käse

  • Pfeffer

Für den Teig:

  • 250 g Mehl

  • 1 Prise Salz

  • 2 EL Öl

  • 125 ml Wasser

Zubereitung

  1. Das Mehl mit dem Salz, dem Öl und dem Wasser zu einem Teig verkneten. Daraus Pflaumen-große Kugeln in formen.

  2. Crème Fraîche mit dem Sauerrahm glatt rühren, mit Salz und Pfeffer abschmecken und in eine Schüssel füllen.

  3. Die Zwiebel und die Frühlingszwiebeln in feine Ringe schneiden, den Speck in Würfel.

  4. Das Raclette-Gerät aufheizen und schon kann es los gehen:
    Den Teig zunächst mit den Händen platt drücken. Anschließend etwas Öl ins Pfännchen geben und den Teig hineingeben. Diesen etwas ausdehnen und an die Form des Pfännchens anpassen. Den Teig mit Crème Fraîche bestreichen, mit Zwiebeln, Frühlingszwiebeln, Speck und Käse belegen und ca. 7-10 Minuten im Pfännchen backen.