Profiteer van gratis verzending* - Voordeelcode: VERZENDING5

Voorwaarden

*U ontvangt de tegoedbon voor de verzendkosten vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 eenmalig bij een bestelling tot en met 06-06-2024. Vrachtkosten zijn hiervan uitgezonderd. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen.

logo

Kruidenrekjes

22 artikel(en)
Sorteren op

Koopadvies - Kruidenrekken

Een praktisch en decoratief kruidenrek voor in de keuken

Scherpe chili, geurige kaneel, milde paprika - kruiden brengen meer variatie in uw gerechten. In een kruidenrek kunt u uw verzameling kruiden en specerijen op aantrekkelijke wijze presenteren. De open kruidenrekken bieden u ook een goed overzicht. Tijdens het koken heeft u zo altijd de juiste smaak bij de hand. Kruidencontainers staan veilig in de rekken en kunnen niet vallen. Dankzij ons brede assortiment van verschillende ontwerpen en materialen vindt u eenvoudig het passende kruidenrek voor uw keuken.

Kruidenrekken zijn niet alleen praktisch, ze zien er ook zeer decoratief uit. Het zicht op de verschillende kruiden in een stijlvol kruidenrek wekt al eetlust op tijdens het koken. De keuze aan verschillende materialen en kleuren maakt het mogelijk om het kruidenrek perfect af te stemmen op de inrichting van uw keuken. Houten rekken passen bijvoorbeeld perfect in een landelijke keuken, terwijl rekken van kunststof of roestvrij staal goed passen in een modern vormgegeven keuken. Als u ook bijpassende kruidenpotten nodig heeft, kunt u kiezen voor een handige set van rek en kruidencontainers.

Kruidenrekken zijn onmisbare hulpmiddelen voor een goed georganiseerde keuken. Hiermee kunt u de kruiden gemakkelijk toegankelijk en overzichtelijk opbergen. Een strategisch geplaatst kruidenrek zorgt niet alleen voor orde in de keuken, maar vergemakkelijkt ook het koken en is een esthetisch decoratief object. Kruidenrekken zijn verkrijgbaar in tal van uitvoeringen, afmetingen en materialen. Welk rek het meest geschikt is, hangt af van de woonsfeer en de beschikbare ruimte in de keuken. Er zijn kruidenrekken die in een kast of lade passen, geschikt zijn om op het aanrecht te plaatsen en om op te hangen.