Bestel nu en betaal geen verzendkosten* - Voordeelcode: VERHEUGMH

Voorwaarden

*U ontvangt de tegoedbon voor de verzendkosten vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 eenmalig bij een bestelling tot en met 12-05-2024. Vrachtkosten zijn hiervan uitgezonderd. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen.

logo

Reissalat

Rezept-Reissalat-Desktop

Zubereitungszeit: 30 Min | Schwierigkeitsgrad: Leicht | Portionen: 1

Zutaten

  • 1 Paprika gelb, rot, grün

  • 100g Cocktailtomaten

  • 30g Erbsen

  • Oliven

  • 1 kl. Zwiebel

  • 1 Knoblauchzehe

  • 8 EL Öl

  • 1 TL Paprikapulver

  • 100g Reis (Langkorn)

  • Salz

  • Kräuter nach Wahl

Benötigte Utensilien

  • Schneidebrett

  • Schneidemesser

  • Topf

  • Pfanne

Zubereitung

  1. Paprika würfeln, Cocktailtomaten halbieren.

  2. Erbsen ca. 2 Min. in einem kleinen Topf mit siedendem Wasser kochen. Unter kaltem Wasser abspülen und gut abtropfen lassen.

  3. Zwiebel und Knoblauch kleinschneiden und fein hacken.

  4. Öl hinzugeben und 10min. garen.

  5. Mit Paprikapulver abschmecken.

  6. Langkornreis kochen und mit Gemüse mischen.

  7. Etwas Salz und die Kräuter hinzugeben.

2 Stunden ziehen lassen und je nach Geschmack nachwürzen.